Hvordan kan jeg rense karburatoren på en håndværker Weedeater?

July 11

Hvordan kan jeg rense karburatoren på en håndværker Weedeater?

Din håndværker Weedeater vil sandsynligvis forlade spytte og sputtering hvis du blot rense sin karburator. Karburatoren leverer brændstof til motoren; men over tid, jets og lille ventiler inde i karburatoren kan blive tilstoppet, forårsager utilstrækkelig eller uregelmæssig brændstofstrøm. En simpel rensning af karburatoren kan tage sig af dette, og ifølge Kevin Yares af Backwoodsliving.com, er en simpel opgave at udføre.

Afløb brændstof

Det er nødvendigt at første afløb brændstoffet fra karburatoren og fra brændstoftanken, før du starter den rengøring arbejde, for at undgå at skade dig selv eller skade på Weedeater. Skru hætten til brændstoftanken og hæld brændstof i en beholder, der er godkendt til opbevaring af brændstof. Skru bunden af karburatoren skål med et sæt af tang og dumpe det overskydende brændstof i beholderen. Fjern brændstof linjer fra petcocks på karburatoren.

Fjerne og Skil karburatoren

Bruge en skruenøgle til at fjerne monteringsbolte holder karburatoren på plads på motoren, og skub det ud. Skru toppen af gasspjæld organ med hånden; Du skal muligvis bruge en rørtang til at løsne montering nødder. Skub nål ventil og gasspjæld organ ud af karburatoren, og derefter spray hele apparatet med karburator renere. Sørg for at bruge en vatpind med karburator renset eller alkohol til at rense omkring nålen ventil og i hver jet på indersiden af karburatoren. Inspicere float og sørg for, at det er sat til fabriksindstillingerne. Før remontering, spray en lille mængde af WD-40 på alle bevægelige dele af karburatoren og så lad det tørre.

Saml karburatoren

Slide gasspjæld organ tilbage på plads og sørg for nål ventil fungerer gnidningsloest. Erstatte alle pakninger i karburatoren før du samle brikkerne. Skub brændstof skål tilbage på plads i bunden af karburatoren og derefter vedhæfte den hele forsamling på motoren. Vedhæfte brændstof linjer og derefter prime tændingssystemet ved at udnytte gummi pære nær benzintank til pumpe brændstoffet ind i karburatoren, selv.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com