Hvordan kan jeg rense skimmel fra vidjer?

November 29

Hvordan kan jeg rense skimmel fra vidjer?

Meldug på kurvemøbler kan præsentere en hel problem og fjernelse er ikke altid let, eller permanent. Meldug opstår ofte, om kurvemøbler forlod udenfor året rundt og udsat for elementerne. Opbevaring i en fugtig kælder kan også være haven eller meldug og endda mug. Hvis din kurvemøbler har meldug, ikke være så hurtige til at smide det ud. Prøv en enkel husstand løsning.

Hvad er Wicker?

Interessant, er vidjer ikke en faktiske materiale, men det endelige resultat af handlingen af vævning stol sæder og møbler. Almindelige materialer brugt til konstruktion af ældre kurvemøbler var rattan reed og papir fiber rush. Sukkerrør undertiden, rush eller skinne sæde møbler omtales som "vidjer", men materialer i vævet sædet og design eller mønster mere korrekt henviser til dem (Se Reference 1).

Fjernelse meldug pletter

For at fjerne mug fra vidjer, Fyld en sprayflaske med en del vaskeri blegemiddel og ni dele vand og spray hele stykke møbel hvor du se meldug, indtil det er meget fugtigt. Det er bedst at gøre dette udenfor i solen, fordi solen aids i blegning processen. Gentag denne proces, indtil du begynder at se meldug pletter forsvinde (Se Reference 2). Du kan også bruge ammoniak i stedet for blegemiddel. Lad rengøring blandingen sidde på møblerne i mindst fem minutter. Resterende blegemiddel kan beskadige vidjer, så sørg for at skylle møblerne grundigt.

Tips

Selvfølgelig, er den bedste måde at fjerne mug fra kurvemøbler ikke at tillade meldug at danne i første omgang. Peddigrør, er selv om det ser temmelig udenfor på terrassen, ikke udendørs møbler. Regn, direkte sollys og dug er meget skadelige. Hvis du virkelig ønsker at bruge kurvemøbler udendørs, bringe det inde når du ikke bruger den.

Kurvemøbler må ikke opbevares i en kælder, da fugt er et paradis for skimmel og meldug. Tørre indendørs varme vil tørre vidjer og få det til at knække og knirke under pres. Tørre det lejlighedsvis med en fugtig, ikke våd klud.

Advarsler

Kombiner aldrig ammoniak med blegemiddel, fordi de to kemikalier sammen afgiver giftige, dødbringende dampe (Se Reference 3).

Ren kurvemøbler i et godt ventileret område. Det er bedst at gøre det uden for.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com