Hvordan kan jeg sammenligne anmeldelser af apparater?

December 6

Hvordan kan jeg sammenligne anmeldelser af apparater?

Vaskemaskinen oversvømmet kælderen. Igen. Efter at have givet op betale for at få det faste, har du besluttet at købe en ny. Derefter, når du nå for at snuppe en kop kaffe til at inddrive fra din flydende møbler nedenunder, kaffemaskinen gnister og eksploderer. Nu med to apparater til at erstatte, har du at være sikker på at dit apparat valg er det bedste du kan få for dine penge. Bruge anmeldelser til at hjælpe dig købe din nye apparater, men indsnævre dem, så du kan bruge mere tid koncentrerer sig om at finde de perfekte apparater for dig.

Instruktioner

•Know dit budget. Der er ingen brug perusing appliance anmeldelser i en prisklasse, du ikke har råd til. Hvis du ønsker en kompakt skive, for eksempel, kan du kun nødt til at bruge omkring $450, men hvis du har brug for ekstra kapacitet, kan du bruge op til omkring $2.700 til din nye vaskemaskine.

•Figure ud af, præcis hvilke funktioner du absolut har brug for. Tænk på hvor ofte du virkelig gøre vaskeri, som du ser på de skinnende røde, super-duty vaskemaskine. Klokker og fløjter er rart, hvis de kommer på apparatet modeller, der opfylder dine behov og dit budget, men de er bare ekstra.

•Look til en uafhængig kilde til anmeldelser når du indsnævre hvilke mærker og modeller du ønsker at overveje at købe. Mange anmeldelser er betalt i smug af producenterne, så de ikke er lovlige eller objektive. Forbrugerblade ofte foretage undersøgelser af en bestemt type af apparatet og tilbyder anmeldelser fra et mere objektivt synspunkt end nogle andre anmeldelse kilder.

•Balance gode og de dårlige anmeldelser. Hvis negative anmeldelser indeholde oplysninger, der ikke er vigtigt for dig, som om vaskemaskinen tog 45 minutter at afslutte en cyklus i stedet for 30 minutter, se bort fra det. Fokus på negative og positive anmeldelser, der dækker de funktioner og specifikationer af apparatet, der er relevante for dig.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com