Hvordan kan jeg sammenligne dykkede & eksterne pumper til damme?

February 20

Hvordan kan jeg sammenligne dykkede & eksterne pumper til damme?

Pumper holde Dam vand frisk--de er afgørende for damme med fisk, som Koi, og kører springvand og vandfald. Der er to grundlæggende typer af vandpumper til damme: dykkede og eksterne. Dykkede pumper er placeret i vandet og er generelt gode til mindre damme. Deres brugervenlighed er ofte rost, især når det kommer til nemme forbindelser til Dam slanger. Eksterne pumper kan være dyrere at købe, men er ofte behov for større damme. Desuden kan eksterne pumper tilbyde energibesparelser i det lange løb.

Instruktioner

Forstå din Dam pumpe behov

•Measure størrelsen af din dam. Du kan bruge en dykpumpe for en lille dam, men du måske ønsker en ekstern pumpe til en stor en. Hvor mange gallons af vand er i din Dam? Formere længde gange bredde gange dybde, minus plads øverst for luft til at bestemme din vandmængde. Hvis du bruger feet og inches, formere din beregnede vandmængde ved 7.5 at få det omtrentlige antal gallon i din dam. Endnu bedre, bruge en vandmåler.

•Indstil hvor meget vand du skal cirkulere. Du kan bestemme dette ved antallet af gallon i din pool og hvor hurtigt du cirkulere vandet. Med Koi, vil du ønsker at cirkulere i hele dammen-volumen hver halve time til time. Men hvis du har springvand eller vandfald skal du muligvis en stærkere pumpe for den samme mængde vand cirkuleret, at give øget pres.

•Think om dit energiforbrug. Hvis du har en lille pool, mindre vand der skal pumpes og det er mere fornuftigt at bruge en dykpumpe. Hvis din dammen er over tusind gallon, dog kan du bruge en ekstern pumpe, der vil ofte bruge mindre energi pr. gallon pumpes. Disse punkter er specielt relevante for damme over tusind gallon.

Finde ud af specifikke energi ratings på pumperne du kigger på. Et groft skøn er, at en 4.000 gallon per time dykpumpe vil trække 10-15 ampere, mens en tilsvarende ekstern pumpe vil trække kun to til tre ampere.

•Think om dine forbindelser. Dykkede pumper tilbyder nemme forbindelser til de fleste slange-systemer, men hvis du allerede har slanger, skal du sørge for at tingene slutte ordentligt. Hvis du ikke har slanger endnu, så du kan forvente at dykkede pumper i gennemsnit vil give en mindre vanskeligt opsætning opgave, i forhold til eksterne slanger.

•Kontrollér, at du har en stor nok pumpe til gallon du skal cirkulere. Eksterne pumper kan typisk flytte mere vand end de fleste dykkede pumper. Det er ikke kun et spørgsmål om energispørgsmål, men også af den samlede mængde vand du nødt til at cirkulere i en given tidsramme.

Bestemmelse af din Dam pumpe behov

•Consider hvor meget du vil betale, og Hvornår. Mindre dykkede pumper kan være billigere at købe, men der er effektiviteten af eksterne pumper til at overveje, samt spørgsmål om holdbarheden af dykkede pumper i forhold til ekstern ones.

•Consider hvordan du vil arbejde med pumperne, når du køber dem. Dykkede pumper har nogle underskud, men til mindre damme og for de fleste slange-systemer, de er nemmere at sætte. På den anden side kan de være sværere at rengøre eller inddrage en mere tidskrævende proces.

•Husk at eksterne pumper kan gøre nogle ting bedre end undervandsfartøjer. For eksempel, er de nemmere at oprette forbindelse til tryk filtre. Den kommer også med mulighed for flytbare blad vagter, der ryddes nemt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com