Hvordan kan jeg sammenligne Pest Control Sonic afskrækningsmidler?

May 18

Hvordan kan jeg sammenligne Pest Control Sonic afskrækningsmidler?

Ultralyd pest control repellers udsender et højfrekvent puls, der er designet til at forvirre og skræmme væk insekter, gnavere og andre skadedyr. Enheder beregnet til interiør bounce lydbølger off vægge og genstande i et rum. Pulserne er normalt, men ikke altid uhørlige til mennesker og store dyr. Nogle enheder har variabel pulse generatorer, der roterer i frekvensområdet og kan være "tunet" til at afværge specifikke skadedyr. Ultralyd skadedyrsbekæmpelse er miljøvenlige og udsætte ikke mennesker og kæledyr til giftige pesticider. Sammenligne forskellige mærker for at finde den bedst egnede til de skadedyr, du målretter mod, og den størrelse og konfiguration af dit hjem eller kontor.

Instruktioner

•Consider typer af skadedyr du agter at målrette med en ultralyds frastødende. Nogle enheder hævder at være effektiv for alle former for skadedyr, herunder edderkopper, kakerlakker og skorpioner. Andre er specielt designet til at frastøde modermærker, jordegern, rådyr, fugle og flagermus, og endda herreløse hunde og katte.

•Decide om skadedyr du målretter kræver en indendørs eller udendørs ultralyd repeller. Sørg for udendørs modeller er weatherproofed for at beskytte kontrol, at de har en netledning tilstrækkelig lang til at nå dine strømkilde, og et batteri back-up i tilfælde af strømsvigt. Kigge efter solar powered modeller for mere fjerntliggende steder eller for at spare på El.

•Sammenligning funktioner af forskellige ultrasoniske skadedyr repellers. Nogle af ferieboligerne har flere strategier for afskrække skadedyr, såsom at sende elektromagnetiske bølger gennem ledninger i huset til at frastøde insekter nesting i vægge eller revner, eller udsender streams af negative ioner til at efterligne en nærmer tordenvejr, forårsager insekter til at søge ly andetsteds.

•Vælg det produkt, der passer til opgaven. Husk at de frekvenser, der udsendes af indendørs modeller ikke trænge vægge eller objekter, så flere værelser skal du flere enheder. Akku afskrækningsmidler, der sluttes direkte til stikkontakten undertiden har pass-through-stik på siden af enheden, så du ikke vil miste brugen af forretningen.

•Investigate uafhængige kilder til oplysninger om effektiviteten af ultralyd afskrækningsmidler før du køber. Tests har vist forskellige grader af effektivitet på forskellige mål skadedyr og under forskellige betingelser. Studere beviser, før du investerer penge og tid i en ultralyds strategi for din pest problem.

Tips & advarsler

  • For at være effektiv, skal indendørs ultralyd enheder hoppe ned af hårde overflader til at fylde området med lyden. Det vil have lidt effekt når den bruges udenfor eller i overdækket områder uden massive vægge. Hvis du vil styre skadedyr i to rum, du har brug for to enheder.
  • Folk med pacemakere bør konsultere en læge før du køber en ultralyd skadedyr frastødende.
  • Sæt ikke i enheder i nærheden af et badekar, vaskemaskine, køkken sink, våd kælder eller swimmingpoolen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com