Hvordan kan jeg se hvilken størrelse Aeron stol jeg har?

August 2

Aeron stol, anerkendt for sit design af Museum of Modern Art, er en 94 procent genanvendeligt ergonomisk kontorstol af Herman Miller. Det byder på mesh stofsæde og ryglæn støtte snarere end skum og indtræk samt helt tilpasselig stol funktioner. I stedet for en Aeron stol design tjener i en one-size-fits-all kapacitet, det sælges i tre størrelser - "En" small, "B" medium og "C" store--til at passe forskellige krop typer. Hvis du ikke kender din Aeron stol størrelse og det ikke har en etiket, indeholder Herman Miller to måder for dig at fortælle hvilken størrelse, du har.

Instruktioner

•Drej Aeron kontor stol rundt, så du kigger på ryglænet.

•Sæt hånden under rammens kant nær øverst i midten af ryglaensvinkels nær Herman Miller stempel. Tryk på under kanten, indtil du føler en eller flere knopper. Tæl antallet af bump med dine fingerspidser til at afgøre størrelsen stol--et bump er en "En" størrelse stol, to bump en "B" størrelse stol og tre bump organiseret i en trekant er en "C" størrelse stol.

•Face forsiden af stol og køre en måling tape fra den ene side af sædet rammen til den anden til at måle plads som en anden metode til bestemmelse af stol størrelse: 19 inches lang er en "A" stol, 20.25 inches bred et "B" stol og 21,5 inches bred en "C" stol.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com