Hvordan kan jeg skibet enkelt stykker af møbler?

January 7

Hvordan kan jeg skibet enkelt stykker af møbler?

Shipping en stk i møbel kan virke skræmmende. Heldigvis kan du finde pålidelig shipping fagfolk, online eller i din lokale telefonbog. Men måske du er mere komfortabel håndtering stykket selv og muligvis spare dig selv nogle penge. Med den rigtige boks og materialer, kan du med held pack og skib single stykker af møbler, fra små ende tabeller til sektionsopdelte sofaer, hvor som helst.

Instruktioner

•Indstil størrelsesboksen du har brug for. Mål højde, bredde og længde af stykket af møbler. Tilføje to inches til hvert nummer, og købe en robust shipping kasse med disse målinger (eller lidt større, hvis nødvendigt). Hvis du shipping noget meget tung, skal du muligvis et træ palette at placere under eller inde i kassen til at bære vægten. Overdimensionerede kasser er tilgængelige på de fleste fragt levering butikker.

•Få din emballage. Holde øje størrelse og form af det stykke, du shipping, Sørg for at du har nok ren tæpper eller møbler puder, og boble eller skum wrap til at dække alle hårde overflader af stykket. Find mængden af boksen ved at multiplicere højden af vægten af længden. Tasker af pakning peanuts sælges af kubikfod, så hvis du har beregnet er i inches, skal du dividere det med 12.

•Disassemble stykke. Undersøge ben, fødder, dekorative stykker og andre dele, der kan være aftagelig, og fjerne stykker, der kan være let påsættes igen. Hvis du samlet møbler selv, skal du følge producentens instruktioner, og bryde det ned så meget som muligt for forsendelse.

•Beskyt alle hårde overflader. Med din rene møbler puder eller tæpper udsat dække alle hårde overflader, ved hjælp af malertape til at holde kanterne sammen. Sørg for at ingen snavs eller snavs er fanget under tæppe eller pad og at båndet ikke kommer i direkte kontakt med møblerne. Hvis du shipping antikviteter eller en vare med en delikat finish, Læg et lag syrefri silkepapir under pad eller tæppe. Hvis du fjernet mindre stykker fra møbler, wrap hver separat.

•Sno dækket møbler stramt. Med din roll af stræk wrap, fast, men forsigtigt vind et lag plastik omkring værket. Hvis du shipping fine møbler eller et stykke med masser af dekoration, tilføje et lag af boble eller skum wrap som en ekstra foranstaltning for beskyttelse. Stykker med skuffer som dressers og skriveborde, skal du kontrollere, at du binde det hele stykke stramt nok, så at intet bevæger sig.

•Sæt møbler i boksen. Center din stykke af møbler i en stor forsendelseskassen, nok til, at ingen del rører siderne af kassen. Hvis du shipping noget meget stort som en sofa, kan det være nødvendigt at placere brik på bunden plade af en usamlet boks og bygger boksen op omkring møblerne. Hvis du har små dele eller hardware, pakke de enkelte stykker i deres egen mindre boks og sted inde i de større en.

•Fyld boksen med pakning peanuts, skum pellets eller luft blærer. Efterlad ikke tomme lommer af plads i boksen. Hvis det er muligt, ryste din boks for at sikre din stykke af møbler ikke skifte eller flytte.

•Seal og sikre boksen med tunge emballage tape. Sætte ekstra bånd på tværs af sømme.

•Label boksen med forsendelsesoplysninger. Din forsendelse forhandler af valg eller posthuset kan give dig en forsendelsesetiketten, eller du kan blot skrive pænt på boksen selv. Sørg for at også skrive eller stemple "Skrøbelig" på alle sider af boksen. Hvis det er muligt, også trække pilene og skriv "dette formål" til yderligere at sikre en sikker håndtering af din pakke.

•Ship møbler. Vælge et privat rederi eller US Postal Service, og bringe din boks til en forsendelse outlet. Forsikre din forsendelse til den fulde værdi af stykket af møbler inde.

Tips & advarsler

  • Hvis du har et meget stort eller uregelmæssigt formet stykke, kan du konstruere din egen ved hjælp af store plader af bølgepap pap og tape. Planer og instruktioner kan findes online.
  • Hvis du shipping et stykke med en holdbar finish såsom glasfiber, umalet plast eller marmor, kan du vælge yderligere lag af boble wrap snarere end møbler puder eller tæpper.
  • Plast og Styrofoam kan binde til finish af træ møbler. Tommelfingerregel: hvis møblerne ikke kan tørres med en våd klud, det bør ikke komme i langvarig kontakt med plastik og polystyren produkter.
  • Sørg for at der er et lag syrefri silkepapir eller bløde tæpper under den boble eller skum wrap.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com