Hvordan kan jeg slippe af larver i min køkkenhave og holde orme?

June 6

Hvordan kan jeg slippe af larver i min køkkenhave og holde orme?

Den allestedsnærværende haven grub er et skadedyr, uanset hvad. Den tygger rødderne af græsplæner og mange planter. I sin voksne Stadium tygger dette japanske beetle blade af træer, buske, grøntsager og blomster. Fordi de pesticider, som anvendes til behandling af larver er yderst giftige, er økologiske metoder at foretrække frem for de vegetabilske gartner. Metoder, der anvendes til at reducere grub problemer omfatter handpicking larver som larve og voksen japanske biller-- og behandle jorden med diatoméjord, mælkeagtig spore og gavnlige nematoder, som alle ikke er skadelige for regnorme, bier, human eller pets.

Instruktioner

•Applicer diatoméjord. Brug en støvmaske, hvis ansøger tørt støv. Diatoméjord er en slibende støv fundet i sedimentære aflejringer dannet af skeletrester af alger. Det er ugiftigt for mennesker, kæledyr og regnorme, men tage forholdsregler for at begrænse øjne og slimhinder-membran eksponering.

•Inoculate jord med mælkeagtig sporedannelse. Mælket spore er en bakterie, der bliver indtaget af larver, men påvirker ikke regnorme. Larver dø og frigive mere mælket-sporedannelse bakterier i jorden til andre larver at indtage. Fordi denne metode tager en til tre uger til at påvirke larver og afhænger af spredningen af bakterier, når larver dør, denne metode til økologisk er kontrol en langsigtet løsning. Optimale resultater er set et til tre år efter første ansøgning.

•Træffe gavnlige nematoder. Så længe der ikke eksisterer høje temperaturer og tørke, dræbe gavnlige nematoder larver ved infesting og reproduktion inden for grub. Fordi nematoder er vært specifikke, gøre de også ikke skade orme.

•Handpick voksne biller. Når japanske biller er til stede, er handpicking dem en effektiv måde at nedbringe deres antal uden at skade nogen orme. Du skal blot fjerne dem med fingrene. Alternativt, opstille biller i en beholder med sæbevand eller Petroleum og et låg til at forhindre dem i at flygte.

•Practice følgesvend plantning. Følgesvend plantning bruger andre planter til fordel for hinanden. Nogle planter har også vist at afværge eller dræbe larver og japanske biller. Disse omfatter hvidløg, rejnfan, rue og pelargonier. Ved at etablere disse planter nær andre, som tiltrækker den japanske beetle, du reducere skader de forårsager samtidig med at regnorme at forblive uforstyrret. Larkspur har vist sig at tiltrække og forgifte japanske biller.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com