Hvordan kan jeg slippe af med muldvarpe grave i min gård?

October 6

Selv om en jorden muldvarp kan synes en harmløs insectivore, det kan skabe ravage på en ellers perfekt anlagte ejendom. Hvis du har eller har haft et angreb af modermærker, så er du allerede vide, at deres gravhøje og tunneler er i stand til at hurtigt ødelægge en græsplæne. Naturligvis kan disse dynger af snavs og rock også gøre græsplæne vedligeholdelse mere besværligt. I sidste ende, er den bedste måde at slippe af med muldvarpe grave i din værftet gennem diffusering.

Instruktioner

•Purchase en muldvarp fælde. Disse fælder kan findes på de fleste haven forsyning centre eller isenkræmmere. En harpun-stil fælde vil vise sig for at være den nemmeste at sætte op for en nybegynder pelsjæger. Det vil også give gode resultater, hvis der er i det korrekte område.

•Find en aktiv tunnel i din plæne. Det nytter ikke noget at sætte en fælde i en gammel tunnel. Du kan finde en tunnel, der stadig bliver brugt, skal du bruge din fod at skjule en del af landingsbanen og derefter kontrollere tilbage i en dag eller to. Hvis den del du kollapsede er blevet genopbygget, er tunnelen aktiv. Dette er et godt område for at sætte din fælde.

•Form en depression i tunnel ved at trykke ned med dine tommelfingre. Depressionen bør være ca ½ - til 1 - tomme dyb.

•Sæt din harpun fælde så at det skrævende depression. Tryk ned på fælden så er ben er sat fast i jorden. Trigger gryden af fælden skal være direkte på toppen af depressionen.

•Sæt pan i depression og sæt udløser klinken. Derefter, mens du holder fælden sikkert, løfte indstilling tee. Dette vil trække harpuner opad og satte dem på plads. Når jorden muldvarp forsøger at klare tunnelen, vil det slippe aftrækkeren pan og forårsage pigge komme ned, spiddet selv.

•Indstil så mange fælder som du indkvartering i hele din græsplæne og tjekke dem mindst hver dag. Hvis du ikke har nogen held i et bestemt område, forsøge at flytte fælden til en ny og aktiv tunnel.

Tips & advarsler

  • Ifølge den skole af naturlige ressourcer ved Ohio State University, bør du have den største succes i diffusering jorden modermærker i løbet af foråret og falder måneder.
  • Hvis du bruger en anden type fælde end harpun stil, Sørg for at omhyggeligt læse vejledningen til den korrekte indstilling teknik.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com