Hvordan kan jeg slippe af Tømrer bier?

March 22

Tømrer bier er normalt mere aktiv i slutningen af foråret og forsommeren, da de søger hjælpere og nesting områder. Mandlige bier er aggressiv, når nogen nærmer sig deres reder men er harmløs, da de har ingen stingers. Kvindelige Tømrer bier, dog kan forvolde smertefulde stik men vil ikke gøre det medmindre provokeret. Den nemmeste måde at slippe af Tømrer bier er at behandle deres nesting område og at forhindre dem i at finde nye nesting steder omkring dit hjem.

Advarsel

At slippe af med Tømrer bier, især ved hjælp af et pesticid behandling spray, gøres bedst om natten når insekter er mindre aktive. Bære beskyttelsesdragt, som kan købes på beesuitscheap.com, især i løbet af dagen, når Tømrer bier er aktive og kan angribe.

Træ behandling

Tømrer bier foretrækker lægge æg og opbygge en hive-fil på nøgne, forvitret og umalet træ. Den bedste måde at slippe af Tømrer bier og forhindre dem i at komme tilbage er at male alle udsatte træ overflader. Træ pletter og konserveringsmidler arbejde ikke samt maleri for bi frastødende, men stadig bedre end forlader træ ubehandlet. Garager og udhuse bør også holdes lukket at modvirke Tømrer bier fra indtastning områder for at finde nesting steder.

Spray behandling

Flydende sprays såsom carbaryl (Sevin), chlorpyrifos (Dursban), eller et syntetisk pyrethroid (fx permethrin eller cyfluthrin) kan anvendes på træ overflader, der tiltrækker bier. Men denne insekticid vil kun sidste en til to uger, og behandling kan kræve genansøgning.

Puff insekticid støv med en hånd duster inde i udgravede hulrum og burrows, især indenfor reden åbning. Crusader Duster er en god behandling til at få rod, hvis Tømrer bier. Puffing små skyer af denne insekticid vil hjælpe det at klamre sig til indvendige overflader.

Forlade reden hul åbne tilgængelige for kontakt til et par dage efter behandling så bierne kan sprede insekticid hele reden gallerier. Sæt reden åbningen med et stykke træ dyvel belagt med Carpenters lim, som derefter vil forhindre bier i at udnytte dette område i fremtiden.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com