Hvordan kan jeg slippe min forhave af vilde kaniner?

July 6

Hvordan kan jeg slippe min forhave af vilde kaniner?

De ødelægger haver og fortære landskab planter - lang-eared, dark-eyed og dækket i pels, kaniner kan være store skadedyr. Mange afskrækkende anbefales at holde kaniner i skak, men de fleste skal genanvendes ofte. Nogle gartnere hænge menneskehår fra deres planter eller anvende deodorant sæbe til dem, mens andre gartnere bruger predator urin eller peberspray. I sidste ende, men er den mest effektive måde at holde kaniner fra dine planter at hegne dem ud. Hvis hegn hele værftet ikke er muligt, skal du opsætte kanin-bevis hegn for at beskytte de planter, der er ved at blive ramt af kaniner.

Instruktioner

•Vælg de planter, du ønsker at beskytte fra kaniner. Planlægge hegnet langt nok væk fra den plante, som grene eller blomster ikke vil vokse gennem hegnet. Grave en 6-tommer-dækkende, lavvandede grøft, der er på en 45-graders vinkel fra kanten af det planlagte hegnet. Placer grøft på den side af hegnet, der vender væk fra anlægget. Gemme snavs du har fjernet, så du kan stikke bunden 6 inches af hegnet i renden.

•Installer step-in haven indlæg ved at dreje dem så klip er i renden side. Skubbe dem ned i jorden. Space dem 3 til 4 fod fra hinanden.

Hæng hex wire for at 2 1/2 fod over renden og bunden 6 inches ligge i grøften. Brug de indbyggede clips på stillinger til at fastgøre wiren, som vil nå nær toppen af mest step-in designs. Fold nederst 6 inches, så det ligger inde i renden (kaniner vil være ude af stand til at grave under hegnet at komme til dine planter). Erstatte alle snavset ind i renden, og tamp det med din fod.

•Kontrollér både begyndelsen og slutningen af hegnet til at sikre, at en kanin ikke kan vrikke gennem mellem post og en anden fast genstand som en mur - en 2-tomme hul kan være en mindre kanin har brug for at komme igennem. Patch eventuelle huller med ekstra stykker af hex wire klippet til stillingerne.

Tips & advarsler

  • Kaniner kan også blive fanget, men hvis din kanin problem er svær, fældefangst dem kan tage for meget tid. Hegn vil forhindre yderligere skader mens du prøver at fange dem.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com