Hvordan kan jeg slippe min værftet af flåter naturligt?

December 15

Flåter er en lille, otte legged skabning nært beslægtet med den fælles spider. Flåter er parasitiske skabninger, der drikker blodet af dyr og mennesker. Brun hund kryds og den amerikanske hund kryds er de mest almindelige sorter i Nordamerika. Brun hund kryds er almindeligt forekommende på hunde og generelt kun vil forårsage sygdomme hos hunde. Den amerikanske hund kryds angreb både kæledyr og mennesker og kan bære Lyme sygdom. Angreb af plænen skal behandles hurtigt.

Instruktioner

•Fjern alle blade og børste fra din værftet ved hjælp af en rake. Sørg for at bære handsker og lang tøj. Guffe din bukser i dine sko og din skjorte i dine handsker. Dække så meget hud som muligt.

•Hold områder af græsset klippes for at mindske risikoen for flåter husly i de høje pensel.

•Klippe tilbage træbevoksede arealer fra din græsplæner at holde flåter i at komme ind i gården.

•Spray insektbekæmpelsesmidler/acaricidal sæbe på værftet at reducere kryds befolkning. Naturlige produkter er tilgængelige på de fleste havearbejde Centre. Anvende materiale efter emballagen etiketten. Lave din egen sikker insekticid sæbe ved barbering 1 tomme skrap vaskeri sæbe i 1 quart af varmt vand. Bland indtil sæbe er opløst. 1 tsk af denne sæbe koncentrat i en haven sprøjte og spray området af plænen med flåter. Sæben kvæler flåter uden at skade planterne.

•Tilføj en hegnet omkring gården at modvirke dyreliv fra indtastning. Hjorte og andre små skov skabninger bærer ofte flåter. Bruge en naturlig hjorte frastødende på dine planter til at holde dem fra at ville spise i din værftet. Blend sammen chilipebre og vand i en blender og spray blandingen på dine planter.

•Opkald en professionel exterminator hvis angreb er stor eller disse taktik ikke har løst problemet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com