Hvordan kan jeg stoppe den elektronisk tænding på en Viking Range?

December 6

Hvordan kan jeg stoppe den elektronisk tænding på en Viking Range?

Viking gas områder bruge en elektroniske gnister tændingssystemet til at antænde gassen flyder til brændere. Som en sikkerhedsfunktion, vil tændsatser gnist når knapperne er slået til enhver stilling, men "OFF", eller hvis der er nogen til stede, uanset knop position gas. Dette forsvinder noget gas, før det kan blive en fare for brand eller eksplosion. Dog kan tændsatser fortsat gnist hvis energikilden ikke er jordet, hvis det ikke er polariseret korrekt, eller hvis tændsats hoveder er våde eller beskidte.

Instruktioner

•Kontroller stik fra din rækkevidde til væggen. Sørg for området er sat til en jordet stikkontakt. Hvis du ikke har en jordet stikkontakt og du bruger en to-gren til tre-ben adapter, kan du jorden kortet ved at skrue den outlet frontplade monteringsskrue og skrue adapteren i en stikkontakt med den samme skrue. Dette vil også sikre stikket er forbundet med den korrekte orientering til korrekt polaritet.

•Rengør brænderne grundigt. Hvis din rækkevidde er fortsat at antænde, forlade det unplugged gennem resten af den rensning oparbejde at undgå chok. Fjerne riste, skåle og brænder caps oppefra og rækkevidde. Vaske dem i varmt, sæbevand vand eller køre dem gennem opvaskemaskinen. Lade dem tørre grundigt.

•Rengør tændsatser på hver brænder base (under risten, brænder cap og brænder hoved). Tændsats er en lille cylinder beliggende på hver brænder. Hvis nogen fugt eller snavs kommer ind tændsatser, kan de funktionsfejl, fejlagtigt sensing, at der er gas til stede og løbende antændes. Brug en blød klud til at rengøre hver tændsats og tør dem grundigt. Bruge en dåse komprimeret luft og spray en kort blast i hver Tændsats til at skubbe ud hvilken som helst snavs eller fugt når du rense dem.

•Reassemble sortiment komponenter engang tørre og sætte området tilbage i en stikkontakt. Teste handlingen. Hvis det fortsætter med at pifte uden at stoppe, skal du kontakte Viking for reparationer.

Tips & advarsler

  • Rydde op spild ovenpå vifte straks at forhindre fugt og snavs i at komme ind tændsatser.
  • Hvis du lugte gas og/eller har mistanke om en lækage, straks forlade dit hjem og ringe 911 fra et sikkert sted.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com