Hvordan kan jeg stoppe frø af ukrudt fra spire?

January 22

Hvordan kan jeg stoppe frø af ukrudt fra spire?

Kulturelle praksisser og naturlige og syntetiske før fremkomsten herbicider er metoder til standsning ukrudtsfrø fra spire. Jo sundere jord og ønskede planter er, jo sværere det er for invasive planter at dukke op. Hvis du ved, du havde ukrudt droppe frø i din værftet tidligere, dræber en før fremkomsten produkt af embryoner, før de udvikler. Anvende de naturlige metoder først for at sikre dit helbred. Bruge giftige produkter som en sidste udvej. Solarization er også en anden måde at dræbe ukrudtsfrø, når du endnu ikke har plantet noget i plottet.

Instruktioner

Solarization

•Till jorden med en skovl og bryde op jord klumper i foråret. Fjerne ukrudt og andre græsser. Rake overflade for at autorisere det. Bruge skovlen til at bygge en kort forhøjning i midten af handlingen.

•Irrigate jorden overfladisk. Dække området med et ark tyndt klar plast barkflis. Tryk på plast ned på jorden. Højen i midten hæver plastfolie, lade regnen flow i stedet for bærer ned.

•Bury hele kanten af plast i jorden. Veje det med sten eller mursten. Kontroller, at der er ingen åbninger hvor luft fra overfladen kunne trænge ind i mellemrummet mellem arket og jorden. Forlade plasten på plads til mindst en måned. Den varme, der genereres under det dræber ukrudt embryoner.

Andre metoder

•Rundsending 20 lbs. corn gluten måltid pellets eller pulver pr. 1.000 kvadratfod i midten af foråret. Gentag programmet i midten af August. University of Minnesota udvidelse noter majsglutenmel er herbicid naturlige før fremspiring. Overrisle overfladen let for at aktivere produktet.

•Betjen weed frø spiring ved at opretholde en tæt græsplæne. Finde ud af den højeste anbefalede højde for din arter af græs – normalt 2 til 3 inches - og vedligeholde det at længde. Overrisle græsset dybt, når det begynder at visne i stedet for ofte. Følg befrugtning tidsplan arter kræver.

•Vælg en syntetisk herbicid mærket som "pre fremkomsten." Prodiamine og bensulide er blot to af de mange aktive ingredienser formuleret til at dræbe ukrudtsfrø. Påfør produkt du vælger over området, du ønsker at behandle to til tre uger før årlige ukrudtsfrø spire. Kontakt county udvidelse kontor eller en lokal børnehave for de gennemsnitlige spiring datoer i dit område. Spray produkt efter producentens opført doseringen, træffe alle nødvendige foranstaltninger såsom iført en maske og handsker.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com