Hvordan kan jeg stoppe natten blomstrende Jasmine?

June 16

Den vidtstrakte busk, der er nat blomstrende jasmine (Cestrum nocturnum) udsender en sød blomstret duft fra sin lille grøn til hvide blomster. Bladene er glat, grøn og 4 til 8 inches lang. Dens stilke kan nå op til 12 fod. Men planten er giftige, som kan udgøre et problem for dem med små børn og kæledyr. Af denne grund, kan du stoppe det fra vokser i din have. Bruge assorterede naturlige metoder til forebyggelse af spredning af natten blomstrende jasmine på din ejendom.

Manuel metode

En metode til at fjerne nat blomstrende jasmine er simpel manuel fjernelse. Trække planten af sine rødder og bortskaffe det på en spildbakken at undgå at sprede planten i andre områder af din have og gård. Bær tykke havearbejde handsker samtidig at fjerne planten som bladene, rødder, bær og blomster er giftig. Muld området når færdig eller plante nye blomster og urter.

Fortrængning metode

En anden mulighed for at stoppe natten blomstrende jasmine er at fortrænge ved hjælp af en række andre planter, blomster og urter. Nat blomstrende jasmine kræver 4 til 6 fod af plads til at trives og efterfølgende nå dens fuld vækst, derfor giver planten som lidt plads som muligt til at vokse vil stoppe anlægget fra spredning. Plante andre duftende blomster i området, såsom roser, lavendel eller liljekonval, eller starte en lille urtehave, ved hjælp af mynte, basilikum, salvie og timian planter.

Eddike Spray metode

Hvid eddike er ofte bruges til at udrydde planter og blomster takket være den flydende syre indhold. Hvid eddike og vand spray kan også bruges til at styre skadedyr insekter, selv om ur til sprøjtning af planter eller direkte i jorden. Brug 1/4 kop hvid eddike for hver kop vand bruges til at gøre en spray og anvende den gavmildt til nat blomstrende jasmine fra rødder til at plante tip hver dag, indtil planterne har døde. Undgå sprøjtning ønskede planter nær jasmin planterne for de bedste resultater.

Over vanding metode

En sidste metode til at slippe af med nat blomstrende jasmine er mætning med vand. Denne plante har filtreret hvis ikke fuld sollys og minimal vanding for at trives, derfor over vanding planten bør hjælpe med at forhindre nye vækst fra formning. Brug denne metode som en sidste udvej, hvis muligt som det kræver brug af en værdifuld ressource. Prøv at få vandet til løbe ud i en græsplæne område, Dam eller have hvis gældende når nat blomstrende jasmine har været fuldt mættet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com