Hvordan kan jeg tage sig af en brun plet på snigende Bentgrass?

November 4

Brown patch er en svampesygdom, der forårsager moderat til svær skade på snigende bentgrass, Ifølge Purdue University. Inficerede snigende bentgrass vil vise symptomer som olivengrøn misfarvning i cirkulære pletter af græs, der strækker sig ud til 12 inches i diameter. Hvis sygdommen går ubehandlet, bliver græsset brunt. Derudover er det vigtigt for gartnere til at overvåge deres snigende bentgrass når natten temperaturer overstiger 65 grader Fahrenheit i sommer, Ifølge Purdue University. For at tage sig af brown patch, skal gartnere ansætte både kemiske og kulturelle bekæmpelsesmetoder.

Instruktioner

•Mow den snigende bentgrass til 3 til 3 1/2 inches i højden. Ved at lade den snigende bentgrass at vokse højere (krybende bentgrass er generelt holdes på 1/2 en tomme), du reducere stress på sit rodsystem fra slåning. Sprede dine græsafklip på tværs af plænen. Brown patch symptomer ikke forværre fra inficerede græsafklip.

•Kapacitet græsplænen i morgen. Nighttime kunstvanding øger varighed græs vingerne er våd, som bidrager til brown patch.

•Applicer en fungicid, der indeholder den aktive ingrediens thiophanat-methyl for at styre brun plet i din snigende bentgrass. Thiophanat-methyl er tilgængelig som en sproejtepulver, der anvendes jævnt over snigende bentgrass yards.

•Reapply fungicid i to uger eller henhold til anvisningerne. Holde din snigende bentgrass vandes. Fungicid skader vand-understregede planter.

•Fertilize din snigende bentgrass i efteråret efter plænen har genvundet med 1 lb. kvælstof pr. 1.000 kvadratfod.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com