Hvordan kan jeg tegne vandet fra et dybere godt?

July 14

Hvordan kan jeg tegne vandet fra et dybere godt?

Land eller landdistrikter levende giver rigelig boligareal, men ingen urban faciliteter såsom offentlige vand. Sofistikeret godt boreudstyr kan bore en brønd for at få vand, ofte i en dybde af 100 fødder eller mere. Ved hjælp af en dykpumpe, kan at få vand til home synes som en ubesværet processen når du tænder for vandhanen, men kun når du har gjort alt det hårde arbejde up-front. Tegning vand fra en dyb brønd efterlyser en undervandsfartøjer pumpe og pres tank system.

Instruktioner

•Measure afstanden fra toppen af brønden til overfladen af vandet, kaldet statisk vandstanden. Statisk vandstanden hjælper til at beregne længder rør behov og til at bestemme på hvilken dybde til at indstille den brønd pumpe.

•Ur vand levering fra brønden eller indhente disse oplysninger fra brønden-driller eller fra de godt tilladelse på fil med byen eller amt. Denne sats bestemmer hvilke dykpumpe til at købe. De fleste byer og amter kræver en brønd med en minimumssats på 5 gallon per minut.

•Purchase et submersible godt pumpe stand til at levere vand på et minimum af 5 gallons et minut eller mere hvis brønden producerer vand i et hurtigere tempo. Hvis brønden producerer 10 gallons et minut, vil derefter en pumpe, der giver 10 gallons et minut blive foretrukket.

•Hook op den elektriske ledning på en dykpumpe. Sikre, at den elektriske ledning er lang nok til at rejse afstanden fra den elektriske krog op på den brønd pumpe, godt akslen og den elektriske panel, der leverer strøm til pumpen. Dette kan være så lang som 130 fod eller mere af elektrisk ledning til en 120-mund-dybe godt.

•Match den elektriske ledning med den relevante farvede ledninger på pumpen, sort til sort, der er en hot wire, rød til rød, som er det andre hot ben, hvid til hvid for den fælles tråd og grøn til grøn for jorden. Splejse de elektriske forbindelser samt vandtæt splice stik at sikre imprægnering. Som den elektriske tilslutning mellem pumpen og det elektriske panel opstår på er pumpen, som får nedsænket, at sikre forbindelser er vandtæt vigtigt.

•Coil den elektriske kabel gøre for nem udfolder sig som det ned i brønden, når du tilføjer pipe sektioner. Hvis du ændrer farvekonfiguration af ledninger ved at koble op ledningerne forskelligt, gør opmærksom på det til korrekt installation i den elektriske panel senere. Dette er kritisk, da du ikke ønsker at skulle trække pumpen til at bestemme konfigurationen af ledninger.

•Tie en sikkerhed linje til pumpen og bruge den til at sænke pumpen når du tilføjer en 20-fods røret sektion. Sektioner kan være kortere ved valg, men dette skaber flere forbindelser.

•Sno rør tråde med Teflon tape og tråd en sektion af rør, der indeholder en indbygget kontraventil på pumpen. Tråd kvinde-threaded kontraventil mellem to mandlige pipe sektioner måler ca 5 fod lange. Installere kontraventil med gate eller klap åbning med strømmen af vand. Tråd ene ende ind i pumpen og tråd en kvindelig kobling på den modsatte ende til at acceptere den næste del af røret.

•Tilføj sektioner af tidsplan 80 gevindskårne rør, skruning hvert rør i den kvindelige gevind kobling og derefter tilføje en kvindelig kobling for enden af røret for accept af den næste gevind rør. En gevind kvindelige kobling accepterer to mandlige-gevind rør.

•Laveste pumpe i brønden, og binde off sikkerhed linje hver gang hen til sammenlægge den næste del af røret. Linjen sikkerhed hjælper med at sætte pumpen på dens ønskede dybde og forbliver fastgjort på alle tidspunkter. Det forhindrer også pumpen fra falder til bunden af en brønd, hvis pumpen kommer løs fra rør eller elektriske ledninger. Fortsæt denne procedure, indtil pumpen er i den ønskede dybde.

Uddelingen sikkerhed linje i toppen af brønden på den ønskede dybde. Et godt, det er 120 fod dyb med en statisk vandstanden på 20 fod ville have en pumpen indstillet på en dybde af 80 fod mere eller mindre afhængig af valg. Jo tættere til bunden, jo bedre, men ikke lige på bunden, da dette kan trække i sediment. En pumpe i denne dybde vil omfatte fem sektioner af 20-fods røret at nå overfladen.

Uddelingen og sæt tryktanken nær brønden. Sikre, at det er stabilt og vil ikke flytte. Ideelt set bør dette være inden for et par fødder af brønden på maksimalt 4 eller 5 fødder. Når fuld med vand, beholderen kan ikke flyttes.

•Installer en check ventil i linje mellem parameteren pres og den brønd pumpe på samme måde som tidligere afsluttet for godt. Check ventilen forhindrer tilbageløb på pressostat. Efter kontraventil og lige før tanken, skal du installere pressostat i linje.

•Tilføj nok dele af rør til at nå tryktanken. Bruge ikke-gevind rør afskåret nøjagtige dimensioner. Efter skæring, indgive eventuelle grater fra cut enderne med filen eller rasp. For at forbinde røret, primer ydersiden af PVC rør med PVC primer, så knalde omkring rør med lim og indsætte det i den kvindelige ikke-threaded kobling. Hold i flere sekunder for at sikre en tæt forsegling. Vedhæfte rør fra den brønd pumpe til tryktank på denne måde indtil komplet, herunder i kø afbrydere og ventiler som nødvendigt.

•Installer overtryksventil efter tryktank, hvis det ønskes. Installere det på linjen på samme måde som check ventil og pres Relækontakt. Køre rør fra tryktanken til huset som standard byggeri praksis.

•En komplet endelige elektriske hook-up i den elektriske panel, at sikre, at afbryder er slukket i løbet af processen. Når du er færdig, flip kontakten på breaker at pumpen til at starte, udfylde tryktanken.

Tips & advarsler

  • Aldrig installere pumpen holder på de elektriske ledninger, da dette kan løsne dem eller få dem til at falde ned.
  • Sikre, at alle undervands splejsninger med vandtæt splice forbindelser.
  • Opmærksomme på pumpen threading, som de fleste pumper har venstrehåndet threading.
  • Forsegle alle VVS-forbindelser med Teflon tape.
  • Sikre at røret pres rating er højere end trykket shut-off af pumpe.
  • Arbejd aldrig med live elektriske ledninger. De fleste pumper er wired for 220 volt og kan forvolde skade fører op til døden, hvis det ikke håndteres korrekt. Hvis du er usikker hvordan til at gå videre med den elektriske del, leje en elektriker.
  • Sikre, at du installerer en trykværdi på lindring for systemer, der har en højere rating end 75 psi.
  • Sikkert binde off linjen sikkerhed.
  • Installere ledninger til det elektriske panel, når alt andet er fuldført.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com