Hvordan kan jeg tilføje et sæt af skrivebord skuffer?

December 5

Om designet en moderne look eller til at reducere omkostningerne, har mange fremstillede skriveborde ikke skuffer. I stedet er der en åben kasse til siden af kneehole, hvor skuffer normalt ville være placeret. Få fat i et sæt af to skuffer, nogle hardware og et par enkle redskaber og tilpasse dit skrivebord med det udseende, du ønsker.

Instruktioner

•Measure bredde og højde på plads i skrivebord hvor skufferne bliver installeret og vælge skuffer, der vil passe ind i rummet. Tilføje 1 tommer til måleværdien for bredden i skuffe dias. Afgøre, om du vil bruge skuffer og har ekstra plads eller bruge dybere skuffer, der vil fylde den åbne plads helt. Brug en blyant til at markere på skrivebordet placeringen af øverst og den nederste kant af hver skuffe. Dette er, hvor skuffe dias eller understøtter vil blive installeret.

•Gør en skuffe slide sin fulde længde og adskilte de to stykker af skuffen slide. Afhængigt af slags skuffe dias kan du nødt til at skubbe, trække eller presse et stykke plastic på diaset for at få brikkerne til at adskille. Den mindre stykke tillægger skuffen og jo større en, undertiden kaldet spor, tillægger skrivebordet.

•Sæt den mindre stykke af skuffen skub skuffen. Dette stykke har normalt en bøjet metal stykke pege på forsiden. Hold diasset flush med forsiden og bunden af skuffen. Brug en skruetrækker eller en boremaskine med en skruetrækker bit til at drive de skruer, der fulgte med dias gennem hullerne i dias og i skuffen. Separate stykker af en anden skuffe dias og vedhæfte skuffe stykke af dias til anden siden af skuffen. Du skulle nu have en skuffe med to metal skuffe dias knyttet.

•Measure afstand fra toppen af skuffen til toppen af den skuffe dias. Mark, hvor sporet skal være installeret på indersiden af pladsen på skrivebordet. Kontroller stykker på skuffen vil passe ind i sporene og skuffen åbnes og lukkes ordentligt. Hold dias til skrivebord hvor det vil være fastgjort og bruge niveauet for at sikre banen er niveau. Slides stykker skal line op til skuffe til at arbejde ordentligt.

•Installer spor på skrivebordet ved hjælp af en skruetrækker eller boremaskine med en skruetrækker bit. Installere bare parret til den øverste skuffe. Skub skuffen på plads og kontrollere, at det bevæger sig jævnt. Hvis ikke justere placeringen af dias efter behov.

•Separat anden sæt af skuffen dias. Installere dias dele på den anden skuffe efter de samme retninger som for det første skuffe. Indsæt den anden skuffe i skrivebordet dias og tjekke for justering. Juster om nødvendigt.

Tips & advarsler

  • Skuffer skal passe til bredden på pladsen og stadig give plads til skuffe dias.
  • Bruge gamle skuffer eller købe eller bygge nogle. Skuffer kan bygges ved hjælp af 1/2-tomme Birk krydsfiner, træ lim og en brad/søm pistol.
  • Hvis skuffefronter er for kort til at fylde rummet, kan du fjerne og erstatte dem med højere skuffefronter. Rester af krydsfiner kan bruges til at bygge skuffefronter.
  • Matche skuffe håndtag til din indretning.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com