Hvordan kan jeg udskifte ineffektive elektriske Baseboard varmeapparater?

September 4

Elektrisk baseboard varme var engang populære med hjem bygherrer og ejere. Det tilbydes en attraktiv ren varme alternativ og kiggede moderne. Siden indførelsen af baseboard varme, er der opstået andre varme valg. Nu, disse baseboard varmelegeme ejere leder til mere effektiv varmesystemer såsom varmepumper. At have bekvemmeligheden af varme og kolde kommer igennem det samme vent system selv yderligere strømliner opvarmning og nedkøling af huset. For at erstatte disse varmeovne, skal de først fjernes.

Instruktioner

•Drej varmelegeme off på enhed og/eller på panelet vigtigste magt. Kig på begge ender af ovnen til at lokalisere power supply ledninger. Brug en spænding tester til at bekræfte, er der ingen strøm på enheden.

•Løsn skruen, der holder dækslet wire på. Pull off låget, frakoble ledningerne fra samledåsen og cap dem med wire nødder.

•Løsn bagpladen af varmelegeme enhed fra væggen. Bruge en hammer og drive brede, shingle-formet shims ned mellem væggen og på bagsiden af ovnen. Kile shim ned langt nok til at skabe en kvart tomme rum mellem drywall og varmelegeme.

•Anvend en stempelkompressor så at saven langs bagpladen af ovnen mellem varmer og væggen. Sørg for at skære igennem søm eller skruer, der holder varmelegeme enhed tilbage plade på plads. Bo ud af væggen med saven for ikke at beskadige drywall.

•Locate dæmper enhed, nær toppen og bøjler, som det er knyttet. Unsnap knager helt og fjern og kassér spjældet.

•Locate og fjern bøjler varmelegemet, selv er holdt i sted med. Unsnap hver bøjle at frigøre enhed bagplade og varmelegeme. Løft den frigivne plade op og varmelegemet og kassér resten af samlingen varmelegeme.

•Sæt en blindplade over boksen venstre når du frakoblet varmelegeme enhed elektriske ledninger. Feje og moppe gulvet under den nu fjernet varmelegeme enhed. Produktreparation og/eller male del af mur, der har stået bag ovnen.

•Vælg og har installeret dit udskiftning valg for nu kasserede elektriske baseboard varmeapparater. Overveje at installere ventilationskanaler og kører flex duct dig selv til at skære omkostningerne ved en ny varmepumpe installation.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com