Hvordan kan man øge banen ved at bygge et tag Over et eksisterende tag

October 10

Hvordan kan man øge banen ved at bygge et tag Over et eksisterende tag

For ældre huse med aldrende tagene, hvis Tag pyntede under helvedesild bliver svampet og blød, vil anvende en ny frakke af helvedesild over de gamle ikke løse problemet. Tag dæk vil henfalde som en naturlig følge af alder eller hvis området loftet under taget kan er dårligt ventileret. For disse boliger, kan den bedste løsning installerer et nyt tag på en større banen over det eksisterende tagsystem.

Instruktioner

Forberedelserne til projektet

•Bestil saks spær, som har lavere ledningen banen, som matcher de eksisterende taghældning. Vælg en øverste ledning banen for det nye tag dæk. Saks spær ligner en bøjet regelmæssig truss. Saks spær vil passe over toppen af den eksisterende sat tag.

•Undersøg etageadskillelsen omkring omkredsen af planerne for hjem og gøre at afskære hele eksisterende etageadskillelsen. Etageadskillelsen er området af taget, som strækker sig ud over dæksider. De nye spær vil oprette en ny tag linje, så den eksisterende etageadskillelsen skal fjernes under installationen. Du vil ønsker at visualisere de værktøjer og stiger kræves for at fuldføre dette trin, og indsamle de nødvendige materialer, før spær ankommer.

•Sluk for ankomsten af spær, fjerne vinyl/metal/træ etageadskillelsen materiale og afbryde enhver lamper monteret i den eksisterende etageadskillelsen.

Installation af spær

•Når spær er leveret, afbrød etageadskillelsen rundt i huset. Fjern tag dæk, indramning, eksisterende spær haler og nogen trim boards, således at kanten af eksisterende tag er nu flugter med den ufærdige vægbeklædning. Fjerne de øverste to eller tre niveauer af hjemmets sidespor. Hvis hjemmet har vinyl eller aluminium sidespor, fjerne de øverste to kurser. Hvis hjemmet har træ facet eller rullesten sidespor, fjerne de øverste tre kurser af sidespor til at eksponere hjemmets vægbeklædning.

•Når du afbrød den eksisterende tag etageadskillelsen, du udsat enderne af eksisterende spær. Før du installerer spær, nail en nye 2-tommer af 6 tommers dimension tømmer til fritliggende spær haler langs hele længden af huset, så de nye spær vil hvile på denne nye strukturelle medlem. 2-tommer med 6 tommer dimension tømmer skal være plan i hele hjemmet til at sikre de nye spær er plan når installeret.

•Installer gavlen spær i den ene ende af taget først. Ramme gavl bandagist i ved at knytte til Broramme til kroppen af huset, således at træbeklædningen er en, komplette, ubrudte fly. Anvende vægbeklædning (normalt 7/16 flakeboard) over gavl truss indramning, overlappende op på væggen i hjemmet til Styrmanden truss til hjemmet. Holde gavl truss på plads ved at køre flere stykker af 2-tommer af 4-tommer dimension tømmer hele vejen ned til jordoverfladen. Disse vil blive fjernet efter resten af taget indrammet i.

•Lay ud spær på tværs af hjemmets span, således at hver truss er installeret direkte over en eksisterende tag spær. Spær er typisk placeret 24 inches fra hinanden, men tag spær er installeret 16 inches på center. Den nye truss vægt skal bæres af eksisterende spær og ikke jord i mellem spær, hvilende på tag dæk.

•Installer spær på tværs af længden af hjem plumb, og pladsen til rammen af huset. Brug 2-tommer af 4-tommer dimension tømmer naglet på tværs af truss' top ledning til at holde dem på plads, som de er installeret. Tå negle spær på taget og ind i de eksisterende spær. Efter spær er installeret, negle, 1/2 tommer OSB tag pyntede på tværs af den øverste ledning til at oprette de nye roof overflader. Brug af OSB til at trække spær til justering. Resultatet er et helt nyt tag installeret over toppen af den eksisterende tag.

Efterbehandling det nye tag og sidespor

•Frame i både anden gavlen af den nye roof som du færdig gavlen på den første truss du installeret. Installere en 16-tommer af 20-tommer sidespor aftræk midt i området nye sidespor på begge gavle til plads under den nye tag at trække vejret. Når indramning og efterbehandling i etageadskillelsen område, som er mellem kanten af det nye tag og sider af hjemmet, installere ventilationsåbninger på disse overflader også. Området mellem den nye og gamle tag skal trække vejret for at lette korrekt loftsrum respiration.

•Finish gavlen ender af den nye roof med vinyl/aluminium/træ sidespor til at matche den eksisterende sidespor på hjemmet. Afslutte etageadskillelsen og fascia med vinyl etageadskillelsen og aluminium fascia henholdsvis. Hvis sidespor på hjemmet ikke kan matches, Vælg et sidespor, der er bevidst forskellige og installere det som en accent.

•Applicer ny tagdækning helvedesild af sømning dem over tagdækning følte efter fabrikantens anvisninger. Tag dæk er færdig med aluminium tag kant langs omkredsen, 15 lb. følte over tag overfladen og derefter helvedesild over de følte papir.

•Udvide nogen VVS udluftning rør gennem det nye tag dæk. Ikke opsige eventuelle eksisterende ventil rør i hulrummet mellem tag dæk. Bruge gummi pakning udluftningsanordning pipe blinkende for at forsegle ventil rør på det punkt, hvor de trænge ind på det nye tag.

Tips & advarsler

  • Dette er et kompliceret projekt. Hvis du ikke er bekendt med ombygning og opførelse koder, kan du overveje at hyre en kvalificeret entreprenør til at fuldføre et projekt af denne størrelsesorden.
  • Når du arbejder med power udstyr, Sørg for at du bære den rette sikkerhedsudstyr, som handsker, stål tåede støvler, beskyttelsesbriller og en hård hat.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com