Hvordan kan man øge den tørring effektivitet i alt - i-én skiver & tørretumblere?

October 16

Hvordan kan man øge den tørring effektivitet i alt - i-én skiver & tørretumblere?

Kombination vaskemaskine-tørretumbler enheder har været brugt i årevis i Europa og Asien, men først for nylig har amerikanske producenter begyndt at markedsføre disse produkter til amerikanske forbrugere. Vaskemaskine-tørretumbler kombination enheder er ikke kun praktisk, men de tager også halv plads. Disse apparater er vand og mere energieffektive og spare tid og kræfter i at flytte vasketøj fra én maskine til en anden. De fleste vaskemaskine-tørretumbler kombination enheder er ventless front-loading maskiner, koster overalt fra $1,500 til $2.000.

Instruktioner

•Rengør lint skærmen efter hver belastning. Hvis skærmbilledet lint ikke er rengjort hver gang de tørretumbler bruger mere energi og tager mere tid til at tørre tøj.

•Anvend en lang tørretumbler udluftningsanordning børste til at rense ud hele lint fælden hver par måneder. Ophobning af lint i fælde eller udstødning kan forårsage brand.

•Læg vaskemaskine-tørretumbler lidt mere end halvt fuldt. Større belastninger tillader ikke luft at cirkulere rundt om hele tromlen, forlader tøj følelse fugtig, når den tørring cyklus er slut.

•Brug et high-spin cyklus at fjerne mere vand fra tøjet før du begynder den tørring cyklus. Når der anvendes mindre vand, formindskes tørretiden.

•Brug den automatiske tørring cyklus hvis det er tilgængeligt på din model, vaskemaskine / tørretumbler. Dette giver mulighed for tørretumbleren til at stoppe når det sanser tøj er tørre, spare energi.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com