Hvordan kan man øge en Vaporizer damp Flow

April 20

En damp vaporizer udnytter vand og en elektrisk opvarmning enhed til at oprette damp. Damp er gavnlige, når luften i et værelse er for tørt og forårsager tørre læber, næse og hals. Damp er også nyttige til at løsne overbelastning i næse eller lungerne forårsaget af forkølelse eller andre sygdomme. Følg instruktionerne i instruktionsbogen i damp vaporizer du bruger. Hvis enheden ikke er renset som anvist, eksempelvis forretninger kan blive tilstoppet, og mængden af damp, der udsendes vil være mindre end den burde være.

Instruktioner

•Rengør damp vaporizer ifølge ejeren 's manuelt på en regelmæssig basis. Mineraler i vandet kan sætte forretninger og reducere produktionen af damp. Rense det hver uge vil sandsynligvis være nok. Afmonterer enheden fra stikkontakten. Fjerne damp enhed fra tank. Dræn noget vand i tanken. Vaske det, skyl den og tør tanken.

•Sæt damp enheden i en container med 3-1/2 inches af hvide eddike. Angiv et køkken timer og lad det trække i 20 minutter. Fjerne enheden. Forsegle hullet i bunden med fingeren. Fyld damp outlet med vand. Forsegle hul, så Ryst damp enhed kraftigt for at løsne bebyggede skalaer og debris. Tømme vandet gennem damp outlet. Gentag dette trin, indtil der er ingen mere snavs kommer ud, og eddike er grundigt skyllet ud.

•Anvend en tandstikker til at omhyggeligt rense ud nogen mineralforekomster og snavs fra steam afsætningsmuligheder, sikkerhed ventilationskanaler og vandindtag i bunden af damp enhed.

•Fyld tank med den nødvendige mængde vand. Placer damp enhed i tank ifølge instruktionsbogen. Tilslut damp vaporizer og gør det muligt at arbejde i flere minutter. Hvis damp output er stadig ikke nok, være kan vandet for blød.

•Tag damp vaporizer fra stikkontakten. Fjern forsigtigt damp enheden. Måle 1/8 tsk bordsalt. Tilføj en knivspids eller to af salt i vandet og bland det til at opløse den. Saml damp vaporizer, sætte den i og prøve det. Tillad enheden at arbejde i fem minutter. Hvis damp output er stadig ikke nok, tilsæt resten af bordsalt, en knivspids ad gangen.

Tips & advarsler

  • Læg ikke mere end 1/8 tsk bordsalt til vandet i damp vaporizer. For meget salt kan forårsage vand i kog. En husstand sikring kan blive blæst eller en effektafbryder kan blive udløst.
  • Holde børn og kæledyr væk fra en damp vaporizer for at undgå forbrændinger.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com