Hvordan kan man øge græs vækst

October 9

Plænen behøver ikke at kigge sparsom og nøgne. Løsningen er ikke at sætte i dyre sod. Der er flere teknikker, du kan bruge til at bringe din græsplæne til fuld græsklædte storhed, så du kan blive misundt af kvarteret.

Instruktioner

•Aerate din plæne. Beluftning din plæne er en af de bedste måder at øge græssets vækst. Over tid, kan blive komprimeret jord af din græsplæne, hvilket gør det svært for rødderne at sprede og vand at komme ned hvor det skal gå. En perlator er en maskine eller et værktøj, der fjerner små kerner af jorden fra græsplænen, som tillader jord til at løsne og tillade rødder til at sprede og vand suge dybere ind i græsplænen. Du kan købe en billig manuel græsplæne perlator eller leje en beluftning maskine. En god måde at økonomisk leje en perlator er at dele udgiften med dine naboer, der kan hver tage en tur med den. Du bør kun lufte græsplænen i løbet af en sæson, hvor græsplænen vokser, ikke i vintermånederne, når græsset er hvilende.

•Tilføj yderligere frø til græsplænen tilsat kulsyre. Efterår tidlige eller sent på foråret er god tid til at tilføje yderligere frø til din plæne. Vælge en hurtigt voksende frø for hurtigere resultater.

•Fjernelse ukrudt og parasitter. Ukrudt såsom krabbe græs og mælkebøtter kan agterliget vigtige næringsstoffer fra de gode græs, som du forsøger at vokse. Parasitter såsom larver lever af rødderne af din græs, får det til at dø. Ukrudt og parasit fjernelse kemikalier kan købes hos din lokale hjem forbedring butik eller anvendes af en professionel græsplæne vedligeholdelse selskab.

•Gem din græsplæne vandes godt. Du ved fra erfaring, at efter en god regn din græsplæne normalt skal skæres. Intet vokser græs hurtigere end en god vanding. Så længe du ikke har tørke lignende forhold, bruge en sprinkler på din plæne til lidt mens hver dag. Flytte sprinkler omkring gården med jævne mellemrum så plænen får vandes jævnt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com