Hvordan kan man øge hastigheden af en ventilator i loftet

September 24

Hvordan kan man øge hastigheden af en ventilator i loftet

Loft fans er typisk udstyret med enten tre eller fire hastigheder og to roterende retninger. Disse nedgang er designet til at hjælpe boligejere holde værelser behagelig, samtidig med at sænke energiforbruget. Der er en række grunde til hvorfor en ventilator i loftet kan miste hastighed over tid. Udføre et par grundlæggende vedligeholdelsesopgaver kan forbedre deres hastighed og gøre dem mere effektive. Bør disse grundlæggende løsninger mislykkes, kan du kræve assistance fra en elektriker, eller du skal måske udskifte loft fan helt.

Instruktioner

•Fjernelse vibrationer i vingerne. Ren støv fra vingerne med en klud, der støv vil klamre sig til. Derefter, bruge en lille skruetrækker til at stramme klinge arme hvor de tillægger den roterende midten af lufte.

•Lubricate fan's bevægelige komponenter. Fyld fan's olieglasset med 10, 15 eller 20-vægt olie, ifølge producentens anvisninger. Hvis olieglasset er beskidt, fylde det med ny olie, rotere fan for et par rotationer, dump olien og genopfylde det.

•Drej på fan og se om grundlæggende rengøring har øget fan hastighed til de oprindelige indstillinger. Hvis ventilatoren er stadig langsom, er problemet i switch og ledninger.

•Kontrollér pull-kæden Tænd ventilatoren. En dårlig switch, eller mangler hastighedsindstilling, vil forårsage fan til at køre langsomt. Slukker blæseren og gør det muligt at stoppe flytter. Trække kæden og vende blæseren på den laveste indstilling, derefter lytte til ventilatormotoren som du trække kæden og bevæge sig gennem progressive hastighedsindstillingerne. Hvis du ikke kan høre de motor hastighed op hver gang du trække kæden, parameteren ikke fungerer korrekt.

•Kontrollér ledninger hvor pull-kæden skifte er telegraferede til fan. Se efter løse forbindelser eller nøgne ledninger. Hvis der er ledninger, der er kommet løs siden instillation, Tilslut dem. Hvis der er nogen ledninger, erstatte parameteren.

•Kontrollér motorviklinger hvis erstatter parameteren ikke løser hastigheden spørgsmål. Der er viklinger i motoren, der styrer fan's evne til at køre med flere hastigheder. Hvis disse viklinger er ødelagte, vil blæseren skulle udskiftes.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com