Hvordan kan man øge kvælstof i jorden

June 22

Nitrogen er en jord næringsstoffer vigtigt for vækst, udvikling og modenhed af planteliv. Mange jord indeholder utilstrækkelige mængder af kvælstof. Store træer og planter samt fortsatte havearbejde, tendens til at nedbryder jord af den tilgængelige kvælstof. Behandling af den ernæringsmæssige mangel ved at øge mængden af kvælstof vil hjælpe øge og forbedre græsplæne og plante vækst.

Instruktioner

•Løsn de øverste 8 til 10 inches af jord i din plantning site. Rive op nogen hjemstedsfordrevne ukrudt, vegetativ murbrokker, jord klumper og klipper. Fjerne disse elementer fra din plantning site.

•Plant en bælgplante afgrøde år før du bruger webstedet plantning til blomsterbede, have grøntsager eller græsplæner. Udsendelsen Bælgplantefrø, såsom Kløver, Vikke eller Lucerne, over den plantning site. Dække med et fint lag af jord, der er lig med om to gange dybden af seed's diameter. Holde jorden lidt fugtig som frøene spire og vokse. Afhængigt af din klima og jordbundsforhold skal du give modne bælgplanter afgrøder om 1 tomme af vandet hver uge til 10 dage. Indtil bælgplanter afgrøden under jorden i den sene fald.

•Klar din plantning site om foråret, når jorden begynder at varme. Løsn jorden med en have rorpind. Rive op nogen hjemstedsfordrevne planter.

•Spread en 2-tommer lag af organisk kompost over overfladen af de dyrkede og raked jord. Arbejde det ind i den løsnede muld med en have rorpind eller en hakke, at skabe en glat, selv plantning medium. Plante din græsfrø, grøntsager, blomstrende planter eller buske i rede jorden efter hver sort individuel plantning instruktioner.

•Mulch området omkring flerårige planter, buske og træer med en 2-tommer lag af sterile kompost. Gøre dette hvert forår for at opretholde et sundt niveau af kvælstof i den eksisterende jord. Planter, der udviser hurtig vækstrater kan også kræve supplerende befrugtning ved hjælp af en vegetabilske fødevarer formuleret til din specifikke vifte af planter.

•Applicer kvælstofgødning med et 3:1:2 forholdet af kvælstof, fosfor og kalium på din græsplæne græs tre eller fire gange årligt i løbet af vækstsæsonen. Bruge et time-release, granuleret gødning til at holde din græsplanter grønne og hjælpe dem med at afværge weed skadedyrsangreb. Anvendelse af gødning på en rolig, tør dag, ifølge producentens anvisninger.

Tips & advarsler

  • Bruge mindre gødning på skyggelagte områder af plænen. Græs, der vokser på skyggefulde steder har tendens til at vokse langsommere og kræver mindre vand og gødning end græs i solrige områder af landskabet.
  • Brug kun godt rådnet kompost i din jord. Kompost generelt vises mørke brune og smuldrende når scenen for bruger i jorden.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com