Hvordan kan man øge luft kompressor ydeevne

September 20

Tre faktorer påvirker luft kompressor effektivitet og ydeevne. Først, skal kompressoren har evnen til at bygge pres. Andet, tankkapacitet skal være maksimeret med regelmæssig vedligeholdelse, herunder blødning kondens fra tank. For det tredje har luftstrøm ud af tanken bevares på et konstant niveau for effektive værktøj operation. Løbende vedligeholdelse og justere de øvre og nedre grænse af trykmåleren vil gøre din kompressoren arbejde til sit potentiale.

Instruktioner

•Sæt kompressorens i og tænd den. Tillad pres til at bygge indtil kompressoren skydes i gang. Spray sæbevand omkring fittings på kompressoren og kigge efter bobler. Bruge en skruenøgle til at stramme fittings med bobler flygter omkring dem indtil boblerne stoppe danner.

•Locate bleeder ventilen i bunden af tanken. Bleeder ventilen er en lille rund, åset møtrik på den nederste del af maven af tanken. Få fat i møtrikken med låsning tænger og drej mod uret for at åbne ventilen. Tillad luft at bløde fra tank, skubber den kondenserede vand i tank ud med det, indtil den luft, der kommer er tørt. Drej møtrikken uret til at lukke den.

•Tag skruer fra plasten ligklæde på toppen af kompressoren med en skruetrækker, og løft den til at afsløre to justering skruerne nedenunder. Skrue længst væk fra dig er den øverste limiter tilpasning; Det kontrollerer, hvor højt presset vil bygge inden kompressoren stopper kører. Den ene tættest på dig, er den lavere limiter tilpasning; Det styrer, hvordan lav pres vil gå før kompressoren spark tilbage på.

•Kontrollér etiket lige over luften montering på værktøjet du bruger mest for den optimale måleområde. Dette vil være angivet som to tal adskilt af ordet "til efterfulgt af psi, som står for pounds per kvadrattomme". Trække luft frigivelse ventil. Kigge efter en plast og metal valve nær stikkontakten, og trække på ring til at frigive luft. Holde øje med trykventilen, og noter presset når tanken skydes på. Tillade tank til repressurize, og noter presset når kompressoren slukker.

•Drej øverste limiter justeringsskrue med uret for at sænke det øvre pres og mod uret for at hæve den. Gør det samme med den lavere limiter justeringsskrue at hæve eller sænke den nedre grænse. Juster skruerne, og oplade og slip pres fra tanken indtil pres aflæsninger er justeret med rækkevidden af dit værktøj.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com