Hvordan kan man øge opvarmning effektivitet

March 18

Forbedringer til varmeeffekt i dit hjem kan spare dig nogle penge som energi omkostninger stiger. Effektivitet er baseret på hvor hårdt din ovn eller kedel, har til at arbejde for at holde dit hjem ved en konstant temperatur. Du kan forbedre effektiviteten af dit varmesystem ved at følge flere enkle retningslinjer og vedligeholdelsesopgaver.

Instruktioner

•Køre den en luftfugter i dit hus eller lejlighed. En forøgelse af fugt i dit hjem vil forbedre hedeindex, som kombinerer lufttemperatur og relativ luftfugtighed på en skala, der bestemmer, hvordan varmt det føles. Dette skridt vil gøre dit hjem, føler varmere uden at skulle røre ved termostaten.

•Udskift luftfilter i din ovn på en regelmæssig basis. I gennemsnit bør dit luftfilter udskiftes en gang om året. En ren luftfilter vil give mulighed for korrekt luftstrøm fra værelse til værelse. Et snavset luftfilter kan hæmme luft flow, hvilket medfører, at din ovn til at arbejde hårdere for at opretholde en konstant temperatur.

•Luk din pejsen spjældet efter hver brug. En åben spjæld kan give varme til at gå op i skorstenen. Den mere varme der undslipper fra dit hjem, jo hårdere din ovn bliver nødt til at arbejde for at opretholde en temperatur.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com