Hvordan kan man øge skabsplads

August 29

Hvordan kan man øge skabsplads

Det virker som alle kunne bruge mere skabsplads. Fra enklere muligheder som omorganisere din plads til installation af komplekst storage-systemer til en komplet renovering, der fysisk udvider plads i dit skab, er mulighederne uendelige. Før ændre din plads på nogen måde, skal du være opmærksom på eventuelle bygningsreglementet og mulige videresalg konsekvenser. Hvis du lejer, Sørg for at bede om tilladelse før du ændrer noget på din ejendom på permanent måde.

Instruktioner

•Reorganize din plads til at gøre dit skab synes større. Tage alt ud af dit skab og arrangere det i bunker af størrelse og funktion. For eksempel, bør sko, støvler, sandaler, kufferter, håndtasker, bog-tasker, koblinger, lange klæder, medium-længde beklædningsgenstande og korte beklædningsgenstande gå i separate bunker.

•Forbind-undersøge plads i dit skab og tage til efterretning af allerede foreliggende strukturer. For at gøre mest muligt ud af dit skab plads, den bør omfatte, som minimum følgende strukturer: en bar, en hylde over baren og en sko rack. Hvis du ikke allerede har hylden og bar, måle dit space og bede for passende forsyninger på din lokale hardware butik. Købe en sko rack for at holde dine sko i skabet. Investere i rum-saver bøjler til at hænge flere klæder fra en bøjle.

•Opret en multi-level design med flere niveauer af reoler, to niveauer af tøj stænger og kroge på taske væggen og døren til skabet til at hænge tasker og tilbehør til næsten fordoble din brugbar plads. For tøj stænger, tage konto beklædningsgenstande og nødvendigt at hænge dem plads. For eksempel, er 39 til 43 inches normalt nødvendige for toppe, nederdele og shorts; 49-57 inches for bukser og kjoler; og 63 tommer for kjoler og badekåbe.

•Sæt ekstra organisere elementer i dit skab såsom wire placeringer, cubbies og fritstående hylder, der passer ind i hjørnerne. Dette grupperer elementer for nem adgang. Maksimere dit space med tynde wire bøjler i modsætning til tykkere plast eller træ bøjler.

•Modularize dit skab. Modulære skab systemer organisere dine ting og maksimere brugbar plads. I 2010, modulære skab systemer spænder fra så lidt som $250 for en simpel wire enhed for $4.000 eller mere for hårdttræ og finer installationer.

•Knock ned en væggen eller væggene i dit skab og genopbygge dem for at øge den faktiske fysiske firkantede optagelser af dit skab. Husk at tage hensyn til omkostninger, hvor meget plads er nødvendig og enhver organisation systemer at gøre mest muligt ud af din nye plads. Glem ikke at tænke på mulige indvirkning på videresalg værdi eller sanktioner på en lejekontrakt og kontakte taksator eller udlejer med spørgsmål.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com