Hvordan kan man øge smeltning på et fladt tag

October 2

Flad tagene er mere modtagelige for sne og is opbygning end skrånende tagene. Desværre, hvis isen og sneen ikke smelter hurtigt nok, sne og is kan blive for tung til tagterrassen til at håndtere. Da en kollapsede tag ville være ødelæggende økonomisk, det giver mere mening at tage en proaktiv tilgang og øge den hastighed hvormed is og sne smelter, holde vægten taget skal støtte på et minimum.

Instruktioner

•Rake så meget af sneen som du kan fra tag med en tag rake, som er stor nok til at nå taget af en en-historie hjem fra jorden. Hvis du ikke ejer en tag rake, bruge en Sneskovl, men du er nødt til at komme op på en stige. Målet er at afsløre isen nedenunder sne, der ikke smelter så hurtigt som sneen. Effektivitet, trække sne fra top til bund og ikke fra venstre mod højre.

•Pour en kemisk nedtrapning icer over isen på din flade tag. Bruge en nedtrapning icer, der ikke indeholder enten NaCl (natriumchlorid) eller CaCl2 (calciumchlorid). Disse ingredienser er stærkt ætsende og kan skade din tagdækning. Hvis isen på dit tag er tyk, hjælper afrimnings icer fjerne de øverste lag, så du kan koncentrere dig om smeltende lag nedenunder.

•Dæk resterende isen på din fladt tag med elektriske afrimnings kabler, placere dem i et kryds tværs mønster. Den direkte varme øger smeltende tid markant, især hvis der er ingen sol. Købe elektriske afrimnings kabler på ethvert hjem forbedring butik eller på internettet. Prisen varierer fra $35 til 100 dollars baseret på hvor mange fødder af afrimnings kabel du køber.

Tips & advarsler

  • Kontakt fagmanden tag rengøring, hvis du ikke er i stand til at klatre op på taget til at gøre arbejdet selv.
  • Brug aldrig en metal skovl på dit tag, eller du kan ende med at tabe en rullesten.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com