Hvordan kan man øge solcelle effektivitet

October 4

Hvordan kan man øge solcelle effektivitet

Solpaneler er ved at blive en mere fælles valg for mange menneskers energibehov. Motivationer for ved hjælp af solenergi er omfattende; herunder bekymring for miljøet, reduceret energiregninger og selvforsyning. Men uanset hvad målet, stigende solcelle effektivitet er af afgørende betydning. Effektiviteten i denne sammenhæng refererer til tegning så meget strøm fra enhver given solar celle som muligt. Flere faktorer spiller en rolle i fastlæggelsen af sol effektivitet.

Instruktioner

•Anbring solcelle på en sådan måde, at den indsamler de mest sollys. Naturligvis udføre solceller bedst i solrige klimaer, og i foråret og sommeren når solen er mere intense og mindre afskærmet af skyer. Bemærk, at nuværende påvirkes af reduceret solen intensitet, ikke spænding.

•Locate solcelle i en position, hvor det er godt ventileret. Sikre, at vinden ikke er blokeret fra cellen på begge sider - herunder undersiden hvis det er muligt. Dette er fordi når temperaturen stiger, spænding produceret af solcellen faktisk nedsætter. En effektiv måde at håndtere dette problem er at ansætte en flydende kølesystem. Væsken varmer som det køler cellen, og dette vand kan derefter blive omledt til husholdningsbrug.

Kil modstand mellem solceller forbundet i serie så meget som muligt. Når to eller flere celler er forbundet, har den elektriske modstand mellem dem en direkte virkning på den spænding og strøm sat ud af cellen. Ledninger "serial partier" parallelt kan bidrage til at forhindre dette problem, som kan bruge høj kvalitet ledninger.

•Kontroller at cellen ikke er overdækket på ethvert tidspunkt under solens rejse over himlen. Se hvor solen vil flytte gennem dagen, og træne hvis nogen træer eller bygninger vil blokere direkte sollys til cellen. Dette er endnu vigtigere, hvis du har flere celler forbundet i serie, fordi produktionen af hele serien vil være på aktuelt af de svageste celle i rækken. De øvrige syv celler vil, hvis du har otte celler, og kun én er nedtonet, sætte en nuværende svarende til den skyggefulde celle.

•Stay opdateret om kommende teknologier med relation til solenergi. Nogle af disse er bestemt til anvendelse på eksisterende solceller, såsom dobbeltvægget kulstof-nanorør, udviklet på Northwestern University, som passer på toppen af cellen. (Se Reference 2)

Tips & advarsler

  • Installation af og kabelføring solceller kræver ekspertviden--leje det ud, hvis du ikke har de relevante kvalifikationer og erfaring.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com