Hvordan kan man øge termiske effektivitet af en ovn

August 3

Hvordan kan man øge termiske effektivitet af en ovn

Når din ovn er mere effektiv, vil du højst sandsynligt kunne bruge færre penge på opvarmning dit hjem, når vejret bliver koldt. Én måde at have en mere effektiv ovn er at købe en højeffektiv model. Men hvis du allerede har en hjem varmesystem installeret og du ikke vil eller kan erstatte det, så brug andre teknikker til at øge den termiske virkningsgrad af dit hjems ovn.

Instruktioner

•Tilføj en programmerbar termostat til at din ovn eller brug den, du har nu. Når du programmere den specifikke temperatur du ønsker i dit hjem under forskellige tidspunkter af dagen, bliver din ovn mere effektiv. For eksempel, kan temperaturen skruet ned flere grader i løbet af dagen mens alle i din husstand er på arbejde eller skole.

•Installer nye kanalen arbejde for din ovn. Hvis du ikke kan erstatte din hele ovnen, kan du erstatte kanalen arbejde, der går fra ovnen til resten af dit hjem. Nye kanalen arbejde kan forseglet bedre og mere effektivt isoleret for at bidrage til at øge den termiske virkningsgrad af din ovn.

•Tag i en udluftningsanordning dæmper til din ovn. Denne tilføjelse øger effektiviteten ved at forhindre tab af varme ved din skorsten.

•Gem din ovn rent og godt vedligeholdt. Processen for rengøring kan variere, men at holde ovnen visket og området omkring det tydeligt af vragrester til at sikre, at det fungerer sikkert og effektivt. Har din ovn, inspiceres af en professionel en gang om året. Professionelt kan sikre alle dele fungerer korrekt og også give din ovn en professionel rengøring.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com