Hvordan kan man øge vegetabilske vegetabilske produktion

September 23

Hvordan kan man øge vegetabilske vegetabilske produktion

Om vokser en lille have eller flere hektar, er at få mest muligt ud af dine planter det ultimative mål. For meget varme, ikke nok-- eller for meget--vand, og en overflod ukrudt og skadedyr kan konspirerer at sænke din vegetabilske vegetabilske output. Der er talrige måder, der kan du sikre dig, at du vil have en bountiful høst for den kommende sæson og sæsoner komme.

Instruktioner

•Sæt dine planter i en optimal placering. Vælg en placering, der får tilstrækkeligt naturligt lys (mindst 8 timer pr. dag), er helt plan og i den rigtige form for jord. Kontrollere pH-niveau i jorden og forbedre det med næringsstoffer og mineraler som kalk og calcium, hvis nødvendigt. Kontakt dit lokale Universitet udvidelse kontor til at finde ud af hvad der er ordentlig jord makeup for vegetabilske afgrøder du ønsker at vokse.

•Plant grøntsager på det rette tidspunkt at undgå frost, og mulighed for vækst under optimale temperaturer. Kontakt dit lokale Universitet udvidelse kontor til at finde ud af hvornår det rigtige tidspunkt af året at starte plantning er, og hvornår du bør begynde at planlægge at høste.

•Hold spor af den omgivende temperatur omkring planterne og overveje at tilføje mesh dækker over dem til at beskytte mod ekstreme temperaturområder. Dækker planterne gør det muligt for dem at få behov for sollys og vand, mens beskytte mod de brændende stråler fra solen. Det giver også mulighed for planterne at bevare varmen i koldt natten perioder.

•Maintain et højt vandindhold i jorden. Placere planter med nem adgang til vand og holde jorden fugtig uden at komme til punktet at blive mudret. Alt for fugtig jord lade ikke rodsystemer af planter tage fat og vil mindske produktionen.

•Sørg årvågne for skadedyr og sygdomme, der kan nedsætte output. Bruge kommercielle eller hjemmelavet pesticider til at holde planten Udvisningshamre og flyvende insekter væk fra dine planter. Hold øje med tegn på sygdomme, som bladet rot eller blad forpester, som vil manifestere sig som misfarvninger på grøntsager blade. Kontakt din landbrugs leverandør for at få oplysninger om, hvordan til behandling af plantesygdomme. Holde planter som weed-fri som muligt--ukrudt konkurrerer med anlæg for næringsstoffer.

•Kontrollér god brug af den plantning plads du har, selv i begrænsede områder. Overveje plantning tidlig høst grøntsager, salat og radiser ud for sent høst grøntsager, herunder kartofler og squash. Vokse så mange afgrøder som du kan bruge lodret espalier og stakes.

•Plant cover afgrøder, såsom sojabønner, kløver og lucerne når du har høstet dine grøntsager. Dette vil hjælpe med at opretholde niveauet næringsstoffer i jorden, og du kan muligvis også sælge din dækafgrøder til lokale landmænd som foder for ekstra profit, eller brug dig selv.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com