Hvordan kan man se om det er eg eller ahorn hårdttræ gulvbelægning

July 18

Trægulve kommer i mange stilarter og farver, fra eg til ahorn, kirsebær, valnød, pine eller Douglas fir. Eg og ahorn er populære valg for deres holdbarhed og skønhed. Korrekt farvede og forseglet, vil de vare i generationer, tilføje værdi til dit hjem. Eg og ahorn er helt anderledes, men. Lær kvaliteter af hver, og du vil hurtigt kunne se forskel på dem med et enkelt blik.

Instruktioner

•Look på farven på træ at finde forskelle mellem eg og ahorn gulv. Korrekt anvendt pletten bringer farven og skjule ikke det. Hvid eg har en bleg, gulligt skær, og red oak, en meget lille Rosa-røde stemmer. Begge har brune undertoner. Maple har gyldne og rav højdepunkter og en varmere stemmer, uanset hvilken slags pletten er brugt.

•Study kornet af eg og ahorn at lære forskellen. Eg har en grov, meget synlige korn med hvirvler og lejlighedsvis knob synlige i bestyrelserne. Eg har en tekstureret udseende, selv når forseglet og poleret. Maple har en stram korn og glat tekstur. Sjældne ahorn boards som fuglens øje eller tiger ahorn er en undtagelse, med flere knaster i træ ligner fuglens øjne eller meget synlige striber.

•Rap gulvet boards med dine knoer. Eg er blødere end ahorn og gør en dæmpet lyd. Maple er et ekstremt tæt træ, og gør en højere, tyndere lyd når slog.

•Observe slid på gulvet hvis det er gamle og langt fra sin sidste lakering. Egetræsgulv skjule slid særdeles godt, og den grove korn skjuler ridser og pletter. Maple gulve bunden fordi træ har mindre give nemt, og dens fine korn viser mærker og skrammer.

Tips & advarsler

  • Eg og ahorn er hårdere end fyrretræ. Hvis du virkelig ønsker nåletræ træ gulve, prøv Douglas Gran, som er ekstremt hårdt og slidstærkt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com