Hvordan kan vi genoplive gamle køkkenskabe?

June 14

Du er kommet til den konklusion, at noget skal gøres med dit gamle køkken frysere, men du har ikke budget til at få nye. Du kan gøre mange ting for at gøre dit gamle køkken frysere ser nye igen, og de fleste af idéerne er billige. Det kan tage en masse arbejde at få din frysere, ser godt ud, men når det er gjort du vil have sparet en masse penge mens revitaliserende din køkken.

Rengøring er først

Uanset dit kabinet planer, rense dem grundigt først. Investere i nogle tunge rengøringsmidler, der skærer igennem fedt og mug. Fjerne alt fra din frysere, så du kan komme til hver bageste hjørne og hver hylde. Dette ville også være et godt tidspunkt at gå gennem dine retter og andre ting og måske erstatte dem med noget nyt. Forsøg at slippe af med ting du ikke bruger til at gøre mere plads. Ren køkkenskabe grundigt ved hjælp af en spand, varmt vand, rengøring løsning, latex handsker og stærk svamp. Håndklæde-tørre dem når du er færdig med at gøre sikker på mug ikke opbygge. Hvis du bemærker nogen mangler anker skruer, erstatte dem.

Prep arbejde

Fjern døre og skuffer fra din frysere og placere dem ud til siden. Fjerne nogen indre kontakt papir eller noget indeni din frysere, der er gamle og beskadigede. Doityourself.com anbefaler at bruge en medium-grade sandpapir for at starte slibning finish. Du kan finde, at et par lag af maling på din kabinetter komme ud forholdsvis let mens du slibning. Det er fordi de blev anvendt uden ordentlig prep arbejde. Du tager skridt nødvendigt at undgå disse fejl. Fjerne alle hardwaren fra dørene, rammerne og skufferne. Sand disse ned så godt.

Størstedelen af arbejdet

Tag et stykke af hver af dine gamle hardware til lokale hjem forbedring butik og bede ekspedient til at hjælpe dig med at finde afløsere, der vil passe dine køkkenskabe. Vælg et farveskema til din frysere, ved hjælp af indvendige latex maling. ServiceMagic.com anbefaler at bruge en oliebaseret primer, fordi det vil holde bedre til din slebet træ kabinetter og give din maling en bedre overflade til greb til. Lægge nogle kontakt papir på gulvet i dine skabe og skuffer efter maleri til at give dine tallerkener og bestik noget andet end en malet overflade til at sidde. En frakke af primer og en frakke af maling skal gøre det.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com