Hvordan køber jeg en indendørs swimmingpool?

October 17

Hvordan køber jeg en indendørs swimmingpool?

Indendørs swimmingpool tilbyder en fantastisk måde at slappe af og have det sjovt med din familie hele året rundt. Det er imidlertid en investering, som du måske ønsker at tænke over.

Sådan begynder?

Lær om typerne af indendørs pools fra blade eller på internettet. Også finde ud af en placering til poolen i dit hus. Groft skøn beløbet du ønsker at bruge.

Find en entreprenør

Lav en liste over indendørs pool entreprenører i dit område ved at søge på de gule sider eller Internet. Interviewe dem og stille spørgsmål om de omkostnings- og involverede, tilgængeligt rabatter du kan kvalificere sig til finansieringsmuligheder, hvis nogen og deres exchange / vende tilbage og garanti politik. Kontrollere licens og forsikring information af entreprenører du indkvartering. Shortlist tre til fem entreprenører du vil mødes og diskutere detaljerne.

Færdiggøre detaljer

Kontrahenten vil måle pladsen og diskutere optimal form, design og størrelse til din pool. Med hjælp fra kontrahenten, vælge typen materiale du ønsker for din indendørs pool: vinyl, beton, aluminium, stål eller glasfiber. Aluminium er det billigste og mindste holdbar, mens stål er den dyreste og meget holdbar. Glasfiber kræver færre kemikalier til at behandle vandet. Vælg det vedligeholdelse og reparation udstyr som opvarmning og rengøring systemer. Tale om udstyr bestemt til indendørs pools som fugtighed kontrol enheder og vapor barrierer. Hvis du har børn, så diskutere de mulige sikkerhedsforanstaltninger. Endelig enige om en betalingsordning.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com