Hvordan køleskab overføre energi?

June 26

Hvordan køleskab overføre energi?

Køleskabe bruger flere processer--elektriske, mekanisk, termisk og kemisk--til at holde maden kold. Hver proces konverterer eller overfører energi fra en form til en anden. Hver transformation tillader køleskabet til at fjerne varme fra indersiden af køleskabet og sprede denne varme udenfor køleskabet.

Elektrisk energi omdannes til mekanisk energi

Køleskabe producere en bekendt hum. Denne hum er forårsaget af omdannelse af elektrisk energi til mekanisk energi ved hjælp af en elektrisk motor. Elektriske motorer bruger elektriske viklinger til at omdanne elektrisk energi til transiente elektromagnetiske felter. Rotoren inde i en elektrisk motor drejer når disse felter bruges, sammenholdt med permanente magneter. Rotoren er tilsluttet den køleskab kompressor, som flytter kølemiddel gennem køle linjer, så kølemidlet til at transportere varmen fra indersiden af køleskabet på ydersiden.

Kemiske processer, der påvirker køling

Køleskabe indeholder en kemisk kølemiddel (chlorfluorcarboner eller tetrafluorethan) inde i en forseglet kølesystem. Når dette kølemedie komprimeres ind i et lille rum på højtryk, absorberer kølemiddel varme. Da denne opvarmede kølemiddel passerer gennem udvendige radiator-- eller kondensator--bag på køleskabet, mister kølemiddel denne varme. Den afkølede kølemidlet er skubbet ind af spoler i kraterets køleskab køle luften i kølerummet. Køleren endelig dirigeres tilbage til kompressor til at starte den afkøling cyklus på ny.

Hvordan den anden lov om termodynamik gælder for køleskab

Den anden lov om termodynamik forklarer umulighed for varme til at flyde fra en kold objekt til et varmt objekt uden nogen indsats. Simply erklærede, vil varmeenergi spontant sprede fra at være lokaliseret til spredes, hvis der er intet forhindrer at energi i at sprede. Ved hjælp af dette princip, er varmeenergi fjernet fra køleskabet inde i batterirummet. Denne varme udføres fra rummet og bortskaffes gennem kondensatoren spolerne. Disse spoler udstråle den spildvarme til luften omkring spolerne mens køling kølemiddel, således afslutte arbejdscyklus køling kraterets køleskab.

Temperaturregulering

Køleskabe holde maden kold ved at overføre termisk energi fra køleskabet interiør til ydre. Køleskabe er ikke vakuum forseglet; Derfor, alle køleskabe give nogle varme at krybe ind i de indvendige rum. Køleskabe bruger en bimetal termoelement til at kontrollere temperaturen. Når to forskellige metaller er samlet, er en differentieret spænding oprettet, som øger den omgivende temperatur stiger. Denne spænding kan bruges til at tænde kompressoren motor via et elektrisk relæ køle kølerummet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com