Hvordan kontrollerer ventiler arbejde?

February 8

Grundlæggende

Kontraventiler kommer i form af bolden kontraventiler, kegle kontraventiler og disk kontraventiler. Check ventiler bruges til at lukke rørsystem og at forhindre tilbagestrømning. Tilbagestrømning opstår, når stoffet i røret løber i den modsatte retning, når ventilen er lukket. Kontraventiler kan findes mange steder, herunder city vand og kloak systemer, hvor en backup kan forårsage problemer på en stor skala.

Bold

Bolden kontraventiler er meget almindelige. En bold i skallen af ventilen passer stramt mod siden af ventilen hvor vandet kommer i. En fjeder holder bolden på plads og hjælper med at forsegle det stramme. Vand skubbe gennem røret flytter bolden mod foråret, så vand gennem ventilen. Når vandet er slået fra, bolden er skubbet på plads i foråret og holder vand i at flyde baglæns gennem røret.

Kegle

Kegle ventiler ligner bolden markeringen ventilerne, men det stik, der forsegler ventilen er formet som en kegle. Et andet navn for denne type af ventilen er en lift kontraventil. Kegle er holdt på en bar, gør det muligt at løfte ud af vejen, når vandet strømmer og falde tilbage på plads, når vandet er slukket. Hvis vand backflows gennem røret, det skubber op mod den kegle, oprettelse af en sæl, der holder det fra at gå videre.

Disk

Disken ventiler er også kendt som swing check ventiler. De fungerer på samme måde som kugle og kegle ventiler, men de plug, der udligner over åbningen er en disk. Disk og kegle ventiler har tendens til at bære ned mere, fordi de har mere bevægelige dele, og fordi de få stødte rundt på toppen af strømmen af vand, når det er tændt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com