Hvordan kurven en galvaniseret stål Panel

December 7

Galvaniseret stål paneler kan være flad eller bølgepap og bruges til forskellige applikationer, herunder tagdækning. Disse paneler kommer i forskellige størrelser. Det meste af tiden, kræver montering af galvaniseret stål paneler dem til at være lige, selvom du muligvis kurve man på et tidspunkt. Buede et galvaniseret stål panel er lig svungne metalplader eller enhver anden form for metal.

Instruktioner

•Lay ned stykke af galvaniseret stål på en flad overflade. Måle bredden af panelet. Ved siden af det, line op et metalrør, der er to fødder længere end panelet. En fod af røret bør udvide forbi hver ende af panelet.

•Sæt en 1/4-inch metal bore bit til en boremaskine, og bore fire jævnt fordelt huller gennem panelet stål. Projektledningsrør ved siden af hullerne på panelet stål, og bore huller i røret i de samme steder, så to match op.

•Lay røret ned på den flade overflade, og sat den stål panel på toppen, så huller fra røret matcher med dem på panelet. Skub en bolt gennem hver pre-boret hul i røret og i panelet nedenunder. Gentag processen for resten af hullerne.

•Stram bolte med en skruenøgle. Flip panelet stål, så det liggende flush på jorden med rør på toppen af det. Har en hjælper holde røret den ene ende, mens du holder røret på den anden.

•Tryk på ned fast på røret, og rulle den over panelet stål, så det begynder at bøje panelet. Curve panelet stål til den ønskede form. Når du er færdig, Fjern bolte for at fjerne røret fra panelet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com