Hvordan lampen lysdæmpere arbejde?

February 13

Lamper arbejde på vekselstrøm

Lamper trække deres elektriske strøm fra standard husholdningsbrug elektricitet kendt som vekselstrøm. I en konfiguration med vekselstrøm strømmer elektricitet først i den ene retning og derefter i den anden (dermed "skiftevis" navnet). Denne cyklus er vendt 50 til 60 gange per sekund, og den omvendte proces kaldes som 50 eller 60 hertz (den videnskabelige betegnelse for cyklusser pr. sekund). Som cyklussen vender, når El en neutral balance kendt elektrikere som et "nulpunkt"; denne nulpunkt er grundlaget for elektrisk dæmpning.

Lysdæmper Switches analysere elektrisk strøm

Som elektricitet strømme og suppleanter retning, lysdæmpere bruger en form for halvleder kendt som en thyristor; Når vekselstrømmen skifter retninger, aktiveres thyristor selvstændige for at give ledningsevne til elektriske kredsløb. Når vekselstrømmen skifter retning igen, thyristor deaktiverer og en anden, separat thyristor fuldender det elektriske kredsløb i den modsatte retning. Denne handling udføres, ved hjælp af enten en analoge kredsløb, som er fælles i ældre lysdæmper afbrydere eller en elektronisk, digitalt styrede mikroprocessor, der analyserer strømmen af elektricitet og skifter automatisk de elektriske kredsløb. Denne funktion adskiller sig lidt, men fra standard tænd/sluk skiftekontakter, der virker ved blot at udfylde eller bryde et elektrisk kredsløb.

Lysdæmpere skære elektrisk strøm

Når en lysdæmper er aktiveret, bruger kontakten dens analoge eller digitale kredsløb til at forsinke strømmen af elektricitet i en af de to retninger; Denne funktion udføres ved at reducere funktionen af tyristor, forhindrer El flyder i én retning i at nå den tilsluttede lampe. Reduktion af thyristor funktion øges som lampen er lavet lysdæmper indtil lyset ikke længere lyser (lampen er slået "fra" af helt bryde den elektriske kredsløb). Fordi den elektriske strøm er delvis afbrudt når lampen er nedtonet, kan nogle lamper udsender en summende lyd, som magten er meget hurtigt skiftede fra fuld flow til det reducerede flow. Denne funktion tillader også brug af de fleste lysdæmpere med fluorescerende lys, som er afhængige af en konstant strøm af elektricitet til funktion.

Lysdæmper switche har begrænsninger

Som nævnt ovenfor, kan glødelamper knyttet til lysdæmper skifter udsender en summende lyd, som elektrisk strøm hurtigt veksler mellem fuld og begrænset magt. Ældre lysdæmper skifter også forårsage nogle lamper til lidt svinger i deres lys produktion, da disse tidlige lysdæmper switches mangler de indbyggede regulatorer, der giver en glat, selv strømmen af elektricitet selv til nedsatte priser. Nyere lysdæmpere med mikroprocessor kontrol håndtere denne funktion elektronisk, giver en glat, selv justering af lys niveauer. Som med alle elektriske afbrydere, de interne komponenter af lysdæmper switches i sidste ende bære og blive nonfunctional, der kræver komplet udskiftning af parameteren, f.eks. fordi lysdæmper switches kræver ekstra thyristor komponenter, brugernes må blive opmærksom at de slides lidt hurtigere end standard tænd/sluk kontakter.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com