Hvordan landskabet omkring Bee nældefeber

April 9

Hvordan landskabet omkring Bee nældefeber

Bier er en af de mest produktive bestøvere i verden, og at holde bee bistader vil ikke kun sikre du har en konstant forsyning af honning, bivoks og honningtavler men vil også gøre til sundere planter. Nogle frugter træer kræver tilstedeværelsen af en bestøver som en bi før de bliver bærer store frugter og blomster og grøntsager viser også fordelene ved at have en bi bistade i nærheden. Korrekt landskabsarkitektoniske rundt staderne er afgørende for sundhed i haven og bee koloni.

Instruktioner

•Medtagelse blomster, der bærer pollen og nektar. Blomst udvælgelse er ekstremt vigtigt, når du opretter et landskab omkring en bi bistade; mange af typerne af blomster genetisk manipuleret til at være større eller mere sygdomsresistente producerer ikke pollen, og vil ikke give bierne en fødekilde. Arvestykke sorter og mest oprindelige typer af blomster vil tiltrække bier. Omfatte bi-venlige typer som roser, kløver, solsikker og salvie.

•Plant frugttræer. Mange frugttræer ikke kun kræver bier til bestøvning, men også har blomster, som er meget attraktive for disse bestøvere for et helt symbiotisk forhold. Æbler og fersken er især ønskeligt og give den ekstra fordel af friske frugter.

•Tilvejebringelse bier med vand. Bier vil drikke en masse, altså indarbejde flere lavvandede, stadig pools i landskabet vil hjælpe med at holde dem sund og hydreret. Dette kan være så simpelt som at bygge en lille, stadig Dam, udelade bassiner i vand eller herunder vand haver i landskabsdesign.

•Efterlad en del af landskabet vild og uberørt. Indfødte planter og vilde blomster såsom kornblomster er ofte yderst attraktive for bier, og efterlader en del af landskabet vilde vil ikke kun gøre for en lav vedligeholdelse område af haven men det vil være populære med sommerfugle og andre gavnlige insekter samt.

•Cluster ting sammen. Når udlægning af blomster, træer, buske og vand funktioner, vil plantning i klynger hjælpe gøre området lettere for bier til at navigere.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com