Hvordan landskabet omkring et dæk med gitter

September 20

Hvordan landskabet omkring et dæk med gitter

Forholdsvis billig plastik, vinyl eller træ latticework bestyrelser kan tjene som fodpaneler eller vægge til et dæk og tilbyde en æstetisk tiltalende baggrund for plantemateriale. Når landskabsarkitektoniske rundt gitter vægge, afgøre, om de reducerer sollys til området plantning og vælge plantemateriale i overensstemmelse hermed. Kontrollere sollys på forskellige tidspunkter af dagen for at bestemme, hvor længe det falder på hvert område.

Instruktioner

•Anbring vinstokke at klatre på latticework boards placeret rundt om dækket. Lightweight, løvfældende vinstokke sådan en kardinal bjergbestiger, passion flower eller sød kartoffel voksende hastigt enheder, der ikke vejer ned letvægts gitter. Tungere vinstokke som kaprifolier og engelsk vedbend, dog dø ikke tilbage om vinteren og kan overvinde latticework støtte, får det til at bøje eller endda pause.

•Locate vin i beholdere på udvalgte intervaller omkring dækket. Containere give mere kontrolleret vækst og giver mulighed for at flytte kolde-følsomme prøver inde i løbet af vinteren. Cascading flerårige blomster, som sparsommelighed eller krybende sedum, kan ledsage vinstokke i containere for farve og tekstur.

•Plant en kant af koordinere buske supplerer gitter vægge og fodpaneler. Hvis plads tillader, tilføje buske, der blomstrer på forskellige tidspunkter af året, at tilskynde til fortsatte blomstring. Malet latticework tjener som en attraktiv baggrund for busk grænser.

•Hide latticework grænsen med blomst beplantning af forskellige højder og bredder. Tillad kun dele af gitter til at kigge igennem hvirvler af farve til en interessant effekt. Tilføje blomster tilbyder aften duft, Engletrompet, phlox, syrener og fire o'clocks, at forlænge nydelsen af de udendørs dæk under milde aftener.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com