Hvordan laver jeg en entre Baluster?

June 2

Hvordan laver jeg en entre Baluster?

Tilføje en baluster til en entre tilføjer til den samlede værdi af hjemmet. For at gøre projektet nemmere for at gøre det selv boligejer, er der et par fælles retningslinjer for opbygning af balustre. Disse retningslinjer holder stik, om bygge dem for dæk eller gangen. Toppen og bunden jernbane stringere er normalt 1 1/2-tommer tyk og baluster skinner eller lodrette stykker, normalt inden for 1 1/2-inches square og er skåret i den længde du har brug for. Dette giver mulighed for at tilføje dekorative trim til jernbane stringere at skjule kontaktpunkt mellem skinnerne og balustre.

Instruktioner

•Indstil længden af baluster. Måle afstanden fra den ene ende af gangen til den anden og skrive det. Hvis længden er længere end 8-fødder, opdele rummet i selv sektioner.

•Klippe baluster dele. Snit en top jernbane stringer og en bunden jernbane stringer for hvert afsnit med den elektriske gering så. Husk at tillade bredde af skillevæg indlæg hvis bygning mere end et afsnit. Fratrække tykkelsen af jernbane stringere fra den ønskede højde baluster og skæres som mange baluster skinner eller lodrette stykker, som nødvendigt for at holde afstand mellem dem selv når det er installeret. Den gennemsnitlige højde af balustre løber fra 30 til 42 inches fra gulvet.

•Mark jernbane stringere og placere dem på et arbejdsbord. Måle jernbane stringere og gør et mærke, der angiver placeringen af hver baluster jernbane. Du kan vedhæfte baluster skinner direkte til jernbane stringere, bore et 1/16-inch pilot hul gennem jernbane stringere i midtpunktet af hver baluster jernbane.

Uddelingen af baluster skinner til jernbane stringere. Anvende nogle trælim på enderne af baluster skinner og sikre dem til jernbane stringere gennem pilot huller med finish negle. Når de er installeret, plads bar klemme fra top jernbane stringer til bunden jernbane stringer og stramme. Placer en hver 18-24 inches. Rydde op overskydende lim straks med en fugtig klud.

•Installer baluster. Bruger en tabel saw, skære opdeleren stillinger ned i midten på langs til de steder, hvor baluster slutter mod en væg. Brug finish negle kan vedhæftes divider indlæg jernbane stringere af sømning gennem post og jernbane stringere. Sikre hver baluster sektion til at dividere indlæg med "L" beslag og træskruer. Sikre enderne af baluster til væggene med finish negle.

Tips & advarsler

  • Sat søm hovedet med et søm sæt og fylde hullerne med kit hvis det ønskes.
  • Anvende afdækningstape på vægge eller gulve til at beskytte disse områder før du anvender en finish.
  • Ikke anvende pletten, maling eller lak til baluster uden ordentlig ventilation.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com