Hvordan laver jeg en køkken Countertop Flush med en ujævn væg?

June 4

Væggene er ikke altid lige. Det er ikke ualmindeligt for væggene at have har dips, kurver, buler eller vinkler. Møbelsnedkere og køkkenbordet installatører behandle dem dem hele tiden. De anvender et værktøj, der hjælper med at lave huller lavet af ujævne vægge. Lamineret eller nøgne bordplader kan tømmes på væggen af scribing. Værktøjet scribe ligner et kompas. Det overfører linjen af væggen til køkkenbordet hvor du kan beskæftige sig med det. Flisebelagt, præfabrikerede eller sammensatte bordplader kan ikke være beskrevet.

Instruktioner

•Sæt køkkenbordet på toppen af skabene. Skub det ind i position, som om det allerede var installeret. Hvis væggen er ujævn, vil du se en kløft mellem væggen og bordpladen.

•Åbn værktøjet scribe, som ligner et lille kompas. Ene ben har en blyant. Anden siden har en flad arm. De to ben holdes sammen med en vingemøtrik. Skru vingemøtrik.

•Sæt scribe værktøjet lodret med blyanten hvilende på køkkenbordet og flad armen mod væggen. Adskille blyanten fra den flade arm, åbne værktøjet scribe, så blyanten spænder over kløften. Spænd vingemøtrik.

•Skub værktøjet scribe langs væggen længden af kontakten punkt mellem væggen og bordpladen. Dette tillader blyant til at overføre linjen af væggen til toppen af køkkenbordet.

•Akse eller dias køkkenbordet til overhæng den scribed kant over skabene. Valgfrit, placere køkkenbordet på tværs af to savbukke. Klemme køkkenbordet savbukke eller kabinetter til at fastgøre den.

•Indstil bladet af en rundsav til dybden af krydsfiner eller spånplade hvis du arbejder med materiale, der er endnu ikke er blevet dækket med laminat. Placer en 100-grus slibning bælte på et bælte sander, hvis køkkenbordet er lamineret.

•Klippe countertop off på linjen med scribed hvis du arbejder med cirkulæret så. Forlade blyant linjen på køkkenbordet, skære langs siden af linjen nærmeste væggen. Sand køkkenbordet til linjen med bælte sander. Fjerne klemmerne. Skub køkkenbordet tilbage på plads. Kontroller afstanden. Nulstille værktøjet scribe, hvis det er nødvendigt og Gentag trinene, hvis nødvendigt.

•Sand bordplade til linjen med bælte sander hvis du arbejder med en lamineret bordplade.

Tips & advarsler

  • Et kompas virker som scribe værktøj, hvis du ikke har en. Scribing, opskæring og rødmen bordplade til væg kan ikke være nødvendig, hvis du har planer om at tilføje en backsplash. Dette fungerer godt for flisebelagt eller sammensatte bordplader. Laminat eller fliser ansigt og øverste kant af en 3/4-inch-af-5-tommer stykke spånplade eller krydsfiner. Bruge en solid backsplash for sammensatte bordplader. Vedhæfte backsplash væggen skjule hullet lavet af ujævne vægge. Tilføje farve-matchede silicium fyldstof til hul oven på backsplash eller eventuelt et tyndt stykke molding at bøjninger for at dække hul.
  • Bære øjenbeskyttelse. Vær forsigtig, når de opererer en rundsav. Tjekke vagten på saven, så det kan drejes op og ned frit før du bruger saven.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com