Hvordan laver man en billig hovedgærde

May 29

Hvordan laver man en billig hovedgærde

I stedet for at bruge hundredvis af kroner på noget store-købte, gøre din egen stofbetrukne hovedgærde for en brøkdel af prisen. En gør det selv-version tilbyder også alsidighed, da det kan nemt blive opdateret til at passe enhver indretning.

Instruktioner

Hvordan laver man en billig hovedgærde

•Indstil hovedgærde størrelse. Måle bredden af sengen og tilføje 4 inches. Derefter beslutte hvad længden bliver--kan du foretrækker en højere eller kortere hovedgærde end traditionel. Skære 1/2-tommer stykke krydsfiner til at passe specifikationerne. For at gøre det, enten gøre det selv, hvis du har en sav, eller har krydsfineren skæres på din lokale hjem butik.

•Dæk krydsfiner med pladevat og stof. Placer pladevat på den ene side af krydsfiner, være omhyggelig med ikke at strække det ud, og efterlade en ekstra seks inches på hver af de fire sider. Kan du bruge to eller tre lag af pladevat for at skabe ekstra polstring til hovedgærdet. Næste, Tilføj stof lag. Stræk materialet over pladevat, igen at være sikker på at forlade en ekstra seks inches på hver side. Du skal bruge de ekstra længder for at sikre stoffet og pladevat til krydsfiner.

Uddelingen pladevat og stof til bagsiden af krydsfiner stykke. Omhyggeligt flip alt således at bagsiden af krydsfiner på toppen og stof og polstring er nederst. Én side ad gangen, pin stof og pladevat til den krydsfiner undersiden af hamren i tæppe søm med 2-tomme mellemrum. Det vil hjælpe hvis du gøre modsatte sider først (venstre side, så højre, derefter top efterfulgt af bunden). Som du Krydsegenskaber alt, Sørg for stoffet og polstring er stram i hele forsiden af krydsfiner; ellers vil det resultere i uønsket rynker.

•Sæt billede wire. Brug en skruetrækker, sætte en kort skrue på hver side af krydsfiner, 3 inches i fra begge ender og 6 inches fra toppen. Vind wire omkring én skrue, Sørg for at gøre et par knob og vind ende omkring den længere stykke ledning, således at det ikke vil glide ud. Derefter, træk længden af wire på tværs af de øvrige skrue og Gentag. Der bør være minimal slæk i ledningen, således at det ikke vil vise når hovedgærdet er på plads.

•Monter hovedgærde til væggen. På væggen, som støder op til toppen af din seng, skal du installere begge tunge billede kroge omkring 3 fod fra hinanden, centrering dem over madrassen. Hænge hovedgærdet på kroge med billede wire, som du har lagt på ryggen, tager sig tid til at sørge for det ikke er skæve.

Tips & advarsler

  • Stoffet kan let ændres til at matche nye soveværelse indretning.
  • Hvis krydsfiner er for tung, har en ven hjælpe med manøvrering og hængende.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com