Hvordan laver man en indendørs bænk

January 31

Hvis du har en stor familie, eller mange mennesker besøger under måltiderne, kan du bruge en bænk-type siddepladser arrangement. Mens udendørs picnic-bænken siddepladser er tilgængelig, kan det ikke passe udseendet af dit hus når indendørs. For at løse dette problem, gøre en tilpasset indendørs bænk til brug med et rektangulært træ bord. At sammensætte en indendørs bænk er ikke kompliceret, der kræver et par enkle snit, der kan gøres på en tømmer lageret, og et par timer til at sætte brikkerne sammen.

Instruktioner

•Lay ud af de to 2-by-4-by-52-inch nævn og to 2-by-4-by-12-inch brædderne til at danne et rektangel. Indstille enderne af længere bestyrelser langs indvendigt kanter af de korte boards. Line op i hjørnerne. Anvende træ lim mellem brædderne for at holde rammen sammen. Tillad lim til at tørre.

•Nail rammen sammen ved hamring negle gennem siderne af de korte bestyrelser i enderne af de lange brædder. Bruge to negle pr. hjørne.

•Indstil to 2-by-6-by-60-inch bestyrelser side om side. Line op enderne. Foranstaltning 3 inches fra begge ender af brædder med målebåndet. Markere en linje på det pågældende sted på både brædder.

•Applicer træ lim i et zigzag mønster langs toppen af rammen. Spejlvende rammen og sæt den mellem de to linjer på 60-tommer bestyrelser. Selv op langsiderne og efterlade en 4-tommer udhæng i begge ender af de korte sider. Sætte bøger på toppen af rammen til at holde det mens limen sætter. Dette skaber toppen af bænk.

•Tag bøger når limen tørrer. Spejlvende rammen, så toppen af sædet vender opad. Hammer søm gennem sædet i rammen. Placere et søm pr. hjørne af rammen på midten af hjørnet og derefter hver 2 inches mellem hjørnerne.

•Klik på plads igen. Sæt en 13 1/2-by-24-by-3/4-inch krydsfiner plader mod den udvendige kant af 12-tommer board. Line op enderne, således at der er en 3/4-inch overlapning af krydsfiner på begge sider. Bore en 2-tommer skrue gennem midten af krydsfiner i bestyrelsen. Gentag processen for den modsatte side af rammen. Disse er benene.

•Lay ud af begge 8 af 8 tommer krydsfiner firkanter. Brug en lige kant til at tegne linjer fra det ene hjørne til det modsatte hjørne på begge stykker. Skæres begge stykker i trekanterne langs disse linjer. Dette bør give dig fire 8-by-8-by-11.3-inch trekanter.

•Line op trekanterne er således at den ene side er mod undersiden af sædet og en anden side mod bagsiden af krydsfiner ben. Bore en skrue gennem trekanten i rammen øverst center på trekanten i rammen. Bore to skruer igennem siden af benet, krydsfiner i slutningen af trekanten. Gentag denne proces for de andre tre trekanter.

•Measure 4 inches fra toppen af krydsfiner langs den side vender rammen. Gør dette for begge ben i midten af krydsfiner. Marker steder. Sæt de resterende 2-by-4-by-52-inch bestyrelsen mellem de to ben med den 2-tommer side danner øverst og nederst. Bore to skruer gennem krydsfiner i hver ende af brættet. Dette danner bandage på sædet.

•Applicer pletten ifølge producentens anvisninger. Lad tørre og anvende en anden belægning.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com