Hvordan laver man en indendørs brænde opbevaringsboks

December 14

At have en lille brænde kasse inde i dit hjem, i nærheden af en pejs eller brændeovn, synes at gøre et hus mere varme og indbydende. Men ikke kun er boksen kendetegnende for afslappet indretning, men også holder små runder, pinde og kindling at holde en brand går gennem natten, holder din familie varme. Mens krydsfiner er velegnet til funktionaliteten i boksen, kunne andet træ anvendes. Med lidt pletter eller maling, kan din funktionelle indendørs brænde opbevaringsboks være både smuk og nyttig.

Instruktioner

•Strømforbrug i standby op firkanter ca 2 fødder fra hinanden. Hvile boards med fod lange side ned og 11-tommer kanter på siderne. Indstille en af rektangler på toppen af, og skyl med firkanter. Dette board bliver bunden. Negle bord på plads.

•Nail hver side bord på på samme måde, og sørg for bestyrelser er flugter med bunden og side pladser.

•Measure og mark en plet på ryggen inde i boksen ca 6 inches i fra siderne og 3 inches ned. Gøre dette på hver side. Dette er hvor hængslerne vil være. Søm i slutningen af en læderstrop på hver af de to steder.

•Draw et andet sæt af mærker på indersiden af sidste bestyrelsen følge de samme trin for placering (6 inches i og 3 inches op). Hold låget op til kassen, og nagle de frie ender af stropper til indersiden af kassen på mærkerne. Luk låget.

•Opret en håndtag på låget ved at måle en spot 4 inches i fra den forreste kant af bestyrelsen, og 1 fod fra hver side. Fold den sidste rem i halve, som en "C." Placere remmen ned på låget med løkken vender mod forsiden og enderne hvilende over mærket. Søm gennem ender af remmen og ind i toppen af låget på mærket.

Tips & advarsler

  • Oprette rustikke og primitive malerier for at dekorere kassen. Tilføjelse af motiver af stjerner, vil træer, fugle eller huse gøre boksen ser hjemlig og indbydende.
  • For at forhindre Splinter, sand boksen og hjørner hvis det er muligt at små børn vil være i nærheden af boksen.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com