Hvordan laver man en indendørs Grow boks

July 15

Hvordan laver man en indendørs Grow boks

Indendørs vokse kasser tillade planter og grøntsager skal dyrkes indendørs, når de ikke ville overleve uden for. Indendørs vokse kasser er nemt at gøre og kan gøres på mange måder. Mennesker, der ønsker at levere deres egen økologiske produkter ofte brug indendørs vokse bokse til at levere sorter af grøntsager, der ikke kan dyrkes i det udendørs klima. En anden stor gruppe af indendørs vokse boksen brugere er plante-entusiaster, der dyrker planter som en hobby.

Instruktioner

Hvordan laver man en indendørs Grow boks

•Den første skridt til at opbygge en indendørs grow boks picking den position, hvor du vil placere den. Placerer boksen vokse i nærheden af et stort vindue, der tillader sollys at nå boksen vokse i løbet af dagen er den bedste løsning. Hvis du har ingen plads til boksen vokse nær windows, derefter placere det i nærheden af en stikkontakt. Du kan derefter installere din egen belysningssystem, der kan modtage konstant strøm fra stikkontakten.

•Opret en LED lys gitter. Du kan gøre dette ved at indsætte lysdioder i elektronik brød bestyrelser. Røde lysdioder er de mest almindeligt anvendte til indendørs dyrkning. Prøv at jævnt plads ud lysdioder og sørg for, at deres fører gå på tværs af to rækker af en breadboard. Bruge så mange lysdioder og skærebrætter som du har brug for og hot lim dem for at skabe et gitter, der vil dække toppen af din grow boks. Forbinde de to terminaler i power transformer til hver ende af breadboard, og når den er tilsluttet stikkontakten, lysdioder vil levere konstant lys.

•Kontrollér beholderen for din grow boks. Dette kan være alt fra en papkasse til en stor plastikbeholder. En anden nemt materiale at arbejde med er Plexiglas. Danne en boks form i den størrelse, du ønsker og bruge hot lim til at holde det sammen. Også bruge den varme lim til at forsegle alle kanter af din container, så der ikke vil være nogen lækager.

•Tag toppen af din boks. Forlade det som det er, hvis du planlægger at forlade din grow boks åben for sollys. Hvis ikke, så erstatte det med det LED gitter, som du har foretaget. Ikke forsegle gitteret LED til toppen af boksen. Du skal være i stand til at fjerne den for at få adgang til dine planter.

•Fyld boksen ca halvvejs med muld. Dette kan købes på havearbejde eller hjem vedligeholdelse butikker. Din grow boks er nu klar til brug, og du kan dyrke planter i det, som om det var en uden for haven.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com