Hvordan laver man en indendørs kompost beholder

December 24

Der er et par fordele til at gøre din egen indendørs kompost beholder. Kompostering er en miljøvenlig måde at genanvende grøntsager og frugt scraps og værftet affald. Kompost orme omdanne dit affald til en meget nærende jordbund, der kan bruges i dit hjem haven. Kompostering også skærer ned på mængden af skrald du smider væk.

Instruktioner

•Purchase en simpel 10-gallon plastic container fra en butik (Sørg for at det kan forseglet med låg). Brug en boremaskine og den mindste smule tilgængelige, bore tre små huller i låget, to på hver side og tre på bunden af beholderen. Disse huller tillade overskydende fugt at undslippe kompost beholder, og gør det sværere for små insekter, som bananfluer, at komme ind i komposten rådnende affald.

•Tear op stykker i avis og krølle let dem. Fyld beholderen ca halvvejs med disse avis scraps. Sætte dit affald på toppen af avisen. Affald omfatter dele af frugt eller grøntsager, æggeskaller og haveaffald, som døde blomster eller planter, grene og blade.

•Tilføj røde wiggler orme til kompost beholderen. I løbet af et par dage de vil nedbryde affaldet, ombøjning sig i næringsrig jord. Ikke tilføje ting som muggen mad, slik, fisk, chips, fjerkræ eller alle citrusfrugter, appelsiner, citroner og limefrugter. En 10-gallon container vil holde 500 til 1.000 orme.

•Anvend en skovl eller stor ske til mix kompost beholderen (gøre dette en gang om ugen). Dette vil sørge for, at ormene kommer til alle de tilgængelige affald. Hvis de rådnende fødevarer bliver for våd eller squishy, tilføje mere avis (for ekstra absorption). Hvis det gøres ordentligt, vil kompost ikke stinker, så du kan holde kompost beholderen i en køkkenet spisekammer eller under en vask. Gemme beholderen i et sted, der ikke får megen direkte sollys.

Tips & advarsler

  • Brugte kaffe filtre og grunde, der kan føjes til objektbeholderen kompost. Både i haven og filtrene er sikkert for orme, som for mange kaffegrums ikke er tilføjet i en uge, da det kunne gøre kompost sure.
  • Undgå at sætte ikke-spiselige materialer, som glas, gummi, aluminium, svampe, plast eller andre ikke-biologisk nedbrydelige elementer, i kompost beholderen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com