Hvordan laver man en motion værelse

April 1

Hvordan laver man en motion værelse

At skabe et hjem motion værelse er en fantastisk måde at leve sundt, praktisk og billig. Jeres gym kunne være så simpelt som et løbebånd og en strækning mat, eller det kunne være fuldt udstyret med komplet vægtløftning og cardio stationer. Når dit hjem gym er færdig, stræbe efter 30 minutters motion hver en dag – uden ekstra rejsetid eller bekymring for vejrforhold, din træning vil være meget lettere at planlægge.

Instruktioner

At vælge din Motionrummet

•Vælge et rum i dit hus, der er mindst 8 fod ved 10 fødder komfortabelt passer et par forskellige typer af udstyr. Kældre eller opvarmet garager er gode muligheder.

•Sørg for at se, at det rum, du vælger har gulve der kan tåle tungt udstyr. Beton, tæppe eller laminatgulve arbejde bedst. Tunge vægte er sikker på at skade keramiske fliser og trægulve. Hvis du ønsker at sætte i et nyt gulv, tilbyder mange hjem remodeling butikker gummigulve specifikt designet til træning værelser.

•Kontrollér, at rummet er ordentligt ventileret. Selvom kældre og garager kan være god motion rum, de ofte mangler windows eller har vinduer, der ikke kan åbnes. Derudover ufærdige kældre kan være fugtigt, og overskydende fugt kan beskadige måtter og udstyr. Vælg et sted, der er tørt og godt-isoleret – og det kan være opvarmet om vinteren og let afkølet i sommeren.

•Factor i støj og rolige tider--Sørg for værelse er tilgængelige på forskellige tidspunkter af dagen og aftenen uden at forstyrre andre mennesker i huset. At vælge et rum, der ligger ved siden af en baby's soveværelse kan gøre det vanskeligt at få i en god træning af frygt for at vågne barnet. Hvis det er muligt, skal du vælge et værelse i stueetagen til at minimere overhead støj og lysekrone-ryste vibrationer.

Dekorere din Motionrummet

•Pick en munter maling farve til væggen og tilføje lyse belysning, så stemningen er både komfortable og forfriskende. Gule og blues er gode valg for vægfarve og kontrast pænt med hvid trim.

Hæng plakater eller billeder med inspirerende beskeder – uanset hvad du tror vil opfordre dig under din træning. Overveje citater af succesrige atleter eller billeder af afslappende steder som stranden eller bjergene.

Hæng spejle hvis du ønsker at være i stand til at kontrollere formularen under visse strækninger eller vægtløftning øvelser. Undgå hængende spejle, men hvis du tror det vil afskrække dig.

Opsætning af udstyr

•Anbring cardio udstyr, som et løbebånd eller elliptiske træner, står over for et vindue til en behagelig udsigt, eller montere en fladskærms TV på væggen for at levere underholdning i løbet af din træning.

•Anbring vægt bænk og gratis vægt rack så at du har masser af plads omkring dig at udføre vægtløftning rutiner.

•Indstil op et lille bord til at placere elementer såsom en vandflaske, vægtløftning handsker, en skriftlig workout plan og magasiner, så disse ting let kan tilgås i løbet af din træning.

•Hold en kurv med rene håndklæder handy, sammen med en anden kurv til beskidte dem, der venter på at blive vasket.

•Hvis der er et skab, gemme måtter til gulvet rutiner og andet udstyr inde. Ellers, prop disse mod væggen i et hjørne eller en anden out-of-the-way plads. Afhængig af rummets størrelse, kan du ikke kunne undgå at have nogle rod; men ikke du omarrangere udstyr konstant under din træning.

Tips & advarsler

  • Målet er at oprette et rum, som du ser frem til at komme ind. Holde dette i tankerne, som du udformer det, og sørg for at medtage elementer, der er attraktive og inspirerende til dig.
  • Uddannelse måtter, herunder Sektional stykker, der Fastgør sammen så det passer til enhver rumindretning og er relativt billig og kan bestilles online. Købe et par af disse kan være tilstrækkelig til at beskytte dine gulve og vil spare dig for udgifter til større renoveringer.
  • Konsultere en læge før du begynder enhver øvelse regime, især hvis du er ude af form eller har alvorlige præ-eksisterende forhold.
  • For din sikkerhed, hvis du ikke ved hvordan man bruger det udstyr, du har købt, leje en personlig træner til at gøre en session i dit nye hjem gym. Hvis du ikke kan finde nogen til at komme til dit hus, betale for en enkelt session på en lokal facilitet med lignende udstyr.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com