Hvordan laver man en pap seng

October 11

Hvordan laver man en pap seng

Mange mennesker har papkasser rod oppe deres toiletter og andre opbevaring rum. Et uberegneligt antal af disse kasser ender på lossepladser hvert år. Mange er også taget til genbrugspladser, som er at foretrække, men genanvendelse stadig bruger en masse energi. Genbrug papkasser, der i forvejen er en mest ideelle løsning. Hvis du er ejer af et kæledyr gad vide hvad de skal gøre med din egen papkasser, svaret er ganske simpelt--forvandle en papkasse til en comfy kæledyr seng til din firbenede ven.

Instruktioner

•Anvend en papkasse stor nok nemlig jeres pet hen til indpasse i komfortabelt. Store hunderacer skal meget store bokse, mens mindre kasser er perfekt til legetøj hunde og katte. Vælg en boks, der er fri for Reach-gennemførelsesprojekterne, fugt steder og andre skader.

•Klippe en åbning i den ene side af boksen; Dette vil give dit kæledyr til at kravle ind og ud uden at springe over siden af boksen. Gøre en blok U-formet åbning på en af de længere sider af boksen med en hobbykniv. Brug kniven til at også skære en dekorative trim langs kanterne af boksen, hvis du har lyst.

•Sæt en pude i bunden af boksen for ekstra pude. Dække pude i en frottebadekåber håndklæde og guffe kanterne i hele vejen rundt. Terry klud vil piskeris væk fugt, ligesom savle, mens også absorbere enhver ulykker.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com